• 1399/02/21 - 23:24
  • تعداد بازدید خبر : 178
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

استمرار بازدید های سرزده از آشپزخانه های مراکز آموزشی درمانی رازی و امیرالمومنین(ع)

کارشناسان مدیریت بازرسی دانشگاه ، نحوه طبخ و توزیع غذا در آشپزخانه های مراکز آموزشی درمانی رازی و امیرالمومنین(ع) را مورد بررسی قرار دادند.

به گزارش روابط عمومی مدیریت بازرسی دانشگاه؛ کارشناسان این مدیریت در بعدازظهر امروز ، طی بازدیدی آشپزخانه های مراکز آموزشی درمانی رازی و امیرالمومنین(ع) رشت را بررسی نمودند . این بازدید که در استمرار بازدید های سرزده و برنامه ریزی شده مدیریت بازرسی از آشپزخانه های مراکز تابعه دانشگاه می باشد ، کیفیت و کمیت غذای طبخ شده مورد بررسی قرار گرفت .
  • گروه خبری : اخبار و تازه های اداره بازرسی
  • کد خبر : 59234
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آخرین بروز رسانی : 1399/02/21 23:24