اخبار فوری

درباره خدمت

عنوان خدمت

نظارت بر بهداشت اماکن تهیه، توزیع و نگهداری مواد غذایی و بهداشتی

شناسه خدمت

16041018000

گروه خدمت

معاونت بهداشتی

مشخصات خدمت

شرح خدمت

بازدید از محل • تکمیل چک لیست بازرسی/ بررسی مواد غذایی / آب آشامیدنی/ تسهیلات و تاسیسات بهداشتی • نمونه برداری روتین به صورت تصادفی/ نمونه برداری مواد غذایی مشکوک به فساد/نمونه برداری از آب و موادغذایی شکایت شده/نمونه برداری از آب و مواد غذایی به جهت بررسی طغیان • اعلام گزارش نواقص بحرانی و غیر بحرانی به متصدی • انجام اقدامات قانونی در صورت رفع نکردن نواقص بهداشتی • بازرسی پیگیری

نوع خدمت

خدمت به شهروندان (G2C),خدمت به کسب و کار (G2B)

ماهیت خدمت

حاکمیتی

سطح خدمت

کشوری

رویداد خدمت

سلامت

نحوه شروع

تقاضای گیرنده خدمت,فرارسیدن زمانی مشخص,تشخیص دستگاه

قوانین و مقررات

نحوه دسترسی به خدمت

مرحله اطلاع رسانی خدمت الکترونیکی

اینترنتی

ورود به سایت

تلفن تماس

ستاد بهداشت محیط شهرستان ها و بهداشت محیط استان 01333323991

مرحله درخواست خدمت الکترونیکی

اینترنتی

ورود به سایت

تلفن تماس

01333323991

مرحله تولید خدمت (فرایند داخل دستگاه یا ارتباط با دیگر دستگاه ها ) غیرالکترونیکی

ضرورت مراجعه حضوری

مرحله ارائه خدمت

ضرورت مراجعه حضوری

مراجعه به دستگاه

سوالات متداول

جهت نظارت بر بهداشت اماکن تهیه، توزیع و نگهداری مواد غذایی و بهداشتی، متصدیان مراکز چه اقدامی کنند؟

نیازی به اقدام متصدیان نمی باشد.بازرسین بهداشت محیط بر اساس دوره بازرسی از اماکن یادشده بازدید می نماید.

بیانیه سطح توافق خدمات

هدف از این توافقنامه سطح خدمت این است که به منظور ارائه با کیفیت خدمت ارائه شده توسط دانشگاه علوم پزشکی،کیفیت تحویل نظارت بر بهداشت اماکن تهیه ،توزیع و نگهداری مواد غذایی و بهداشتی برای شهروند/متصدیان اماکن مورد توافق قرار گیرد.
براساس قانون مواد خوردنی ،آشامیدنی ،آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی موظف است از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی بازدید بهداشتی انجام داده و درصورت وجود مشکلات بهداشتی با تنظیم گزارش مراتب پیگیری قانونی می گردد.

زیر خدمات

شامل هیچ زیرخدمتی نمی باشد

فرم انتقادات و پیشنهادات

لطفا در کادر بالا موضوع مورد نظر خود را شرح دهید

پرسشنامه سنجش رضایت ارباب رجوع از خدمت

شفافیت فرایندی
پاسخگویی و مسئولیت پذیری
تسلط بر فرایند
زمان فرایند
نظام مند بودن فرایند
کلیت فرآیند
چنانچه علاوه بر موارد فوق مطلب یا پیشنهادی در خصوص نحوه انجام خدمات و اصلاح روشهای انجام کار در زمینه مورد نظر خود دارید مرقوم فرمایید:
آخرین بروز رسانی : 1402/10/09