- 14 آبان 1404 اهدای سه دستگاه دیالیز به مرکز آموزشی درمانی رازی رشت
- 14 آبان 1404 بررسی دقیق پروندهها برای ارتقای ایمنی و کاهش خطا در درمان گیلان
- 14 آبان 1404 بررسی ۴۰ پرونده در ششمین نشست کمیسیون ماده ۱۱ تعزیرات در دانشگاه علوم پزشکی گیلان
- 14 آبان 1404 تسلیت مدیرکل تعزیرات حکومتی گیلان به رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان
مدیر حقوقی دانشگاه علوم پزشکی گیلان
هفتم اسفند ماه روز وکیل مدافع گرامی باد
آقای صحراپیما طی پیامی، فراررسیدن هفتم اسفند را به تلاشگران عرصه حقوقی دانشگاه تبریک گفت .
به گزارش روابط عمومی مدیریت حقوقی دانشگاه علوم پزشکی گیلان:
متن پیام به شرح ذیل است:
بسم الله الرحمن الرحیم
با صلوات بر پیامبر اکرم (ص) و خاندان پاک و مطهر ایشان
هفتم اسفند ماه روز وکیل مدافع روز قدردانی از تلاشگرانی است که تسلط بر قوانین و مقررات داشته و در عرصه امور حقوقی کارآمد هستند و همواره عدالت و انصاف را سرلوحه کاری خود قرار داده اند و نقشی بسیار مهم در تعالی سازمانی دارند .
روز وکیل مدافع، نشان از اهمیت مشاوران و کارشناسان حقوقی در سازمان دارد چرا که، با توجه به پیچیده شدن روابط فردی و سازمانی در دنیای امروز و افزایش مسایل و مشکلات مختلف در سازمان ، نیاز به حضور همکاران امورحقوقی در کنار مدیران بیش از هر زمان دیگری احساس می شود و عرصه سلامت نیز مستثنی از این نیاز نیست .
اینجانب روز وکیل مدافع را حضور تمامی مشاوران و کارشناسان امور حقوقی و تمامی تلاشگران این عرصه در کلیه واحد های تابعه دانشگاه در سطح استان تبریک عرض نموده ، توفیق روزافزون تمامی شما خادمین عرصه سلامت را در مسیر تحقق اهداف متعالی ایران اسلامی از درگاه ایزدمنان خواستارم.
محمدرضا صحراپیما
مدیر حقوقی دانشگاه علوم پزشکی گیلان
