- 1403/09/26 بازدید رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان از بیمارستان رسالت ماسال
- 1403/09/26 عیادت دکتر آشوبی از پرستار سانحه دیده اورژانس شرق گیلان بستری در بیمارستان دکتر پیروز لاهیجان
- 1403/09/26 بازدید میدانی رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان از نظام سلامت آستانه اشرفیه
- 1403/09/25 بازدید میدانی و عیادت آیت الله فلاحتی از مرکز آموزشی درمانی حشمت و بیماران بستری
به گزارش روابط عمومی شورا امر به معروف نهی از منکر در دانشگاه علوم پزشکی گیلان:
اصلیترین وظیفه شوراهای امر به معروف و نهی از منکر در دستگاهها، اطمینان از ارائه درست خدمت به مردم است
حجت الاسلام و المسلمین محمدحسین طاهری آکردی- دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور در دومین همایش استانی شوراهای امر به معروف و نهی از منکر ادارات و سازمانهای دولتی، استان گیلان به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی، اصلیترین وظیفه شوراهای امر به معروف و نهی از منکر دستگاهها را اطمینان از ارائه درست خدمت به مردم دانست.
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور، با ذکر این موضوع که ضرورت تشکیل شوراهای امر به معروف و نهی از منکر اصل هشتم قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران است، گفت: در اصل هشتم قانون اساسی جمهوری اسلامی دو موضوع نظارت مردم بر دولت و مردم بر مردم مورد هدف شوراهای امر به معروف و نهی از منکر ادارات و سازمانهای دولتی است. حق نظارت مردم بر دولت که در دنیا پیشینهای دویست ساله دارد، در نظام مترقی اسلام ۱۴۰۰ سال پیش شکل گرفت است. نمونه بارز از این مساله را در نامه ۵۳ حضرت علی (ع) به مالک میتوانیم بیابیم که فرمود، اگر تمکن یافتید، دولتی تشکیل دهید و در آن باید اصولی را رعایت کنید.
حجت الاسلام و المسلمین طاهری آکردی، با بر شمردن چهار وظیفه ستاد امر به معروف و نهی از منکر شامل ترویج فریضتین، نظارت بر اجرای فریضتین در جامعه این مورد خود جزئی از اصل هشتم قانون اساسی است، حمایت از آمران به معروف و ترویج حجاب و عفاف، ادامه داد: انواع تشکلهای مردمی در حوزههای مختلف از نمود نظارت مردم به مردم بوده است و تذکر لسانی نیز از جمله این موارد به شمار میآید. حال در نظارت مردم بر دولت شوراهای امر به معروف و نهی از منکر این وظیفه را بر عهده دارند که دبیر این شوراها بالاترین مقام دستگاهها بوده و جانشین آن یکی از مدیران یا معاونین هستند.
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور، در راستای نظارت مردم بر دولت گام اول را تشکیل شوراها و گام دوم را تخصصیسازی برشمرد، به این معنی که امر به معروف را در هر دستگاهی شناسایی و در جهت حل آن اقدام گام برداشت، افزود: وظیفه شوراهای امر به معروف و نهی از منکر نظارت بر عملکرد دینی دستگاه است و مصادیق آن باید در تخصصی سازی تعیین شود تا در گام سوم که اجراست، به درستی این وظیفه انجام پذیرد. جهان اسلام باید زیر نگاه مسلمان باشد و این وظیفه یک مسلمان واقعی است که نسبت به امور اطراف خود بی تفاوت نباشد.
حجت الاسلام و المسلمین محمدحسین طاهری آکردی با ذکر این موضوع که برای مثال ما نباید به دنبال فساد مالی باشیم یا به اصطلاح مچگیری بلکه باید هدف دستگیری باشد و در دستگاهها اگر کسی مشکل داشت، ابتدا باید در شورای امر به معروف و نهی از منکر را بزند، افزود: البته اگر گزارشی از فساد به دست ما رسید، آن را به اهلاش اطلاع میدم. به گفته مقام معظم رهبری بالاترین ما وف، خدمت به مردم است ما باید از ارائه درست خدمات به مردم در سازمانها و ادارات خود اطمینان حاصل نماییم زیرا اگر اینگونه نباشد، نظام جمهوری اسلامی ایران تحت شعاع قرار میگیرد. برای مثال نارضایتی از سازمان تامین اجتماعی با ۴۶ میلیون خدمت گیرنده در نهایت باعث نارضایتی از کل نظام خواهد شد.
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور، با تاکید بر این موضوع که حل سالیانه دو مشکل و اجرای دو مورد معروف در هر سازمانی در نهایت به رفع مشکلات متعددی در کشور و یا ارتقا کیفیت خدمات در کشور میانجامد، بیان داشت: وظیفه شوراها هشدار در مورد نارضایتیها و تشویق خوبیهاست. برای مثال وزارت بهداشت در امر شناسایی معروف و منکر در مورد پوشش بیماران، خود جوش ابلاغیهای را صادر کرد که ۱۰ الی ۱۵ نوع پوشش را برای بیماران در نظر گرفت و کرامت انسانی افراد نیازمند به خدمات درمانی را گرامی داشت. البته که ما حلال همه مشکلات نیستیم، ما در شوراهای امر به معروف و نهی از منکر زمینه ساز حل مشکلات هستیم.
گفتنی است؛ در پایان این همایش از دبیران برتر شوراهای امر به معروف و نهی از منکر ادارات و سازمانهای استان گیلان با اهدای لوح توسط جت الاسلام و المسلمین محمدحسین طاهری آکردی- دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور، بهروز جلایی- معاون سیاسی استاندار گیلان، محمدمهدی صدیقی- دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان گیلان و حجت الاسلام صفر قربانپور- امام جمعه موقت رشت تقدیر بعمل آمد.