• 1404/08/25 - 10:48
  • تعداد بازدید خبر : 4
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

نشست هم‌اندیشی در راستای توسعه سلامت رستم‌آباد با مشارکت دانشگاه و خیرین سلامت

جلسه هم‌اندیشی و نیازسنجی بیمارستان سلامت رستم‌آباد با حضور خیرین نیکوکار رستم‌آبادی به منظور بررسی راه‌های توسعه و ارتقای خدمات درمانی این مرکز برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی سازمان های مردم نهاد و خیرین سلامت دانشگاه علوم پزشکی گیلان؛ نشست هم‌اندیشی و نیازسنجی با حضور دکتر غلامرضا عبداله‌زاده_مدیر سازمان‌های مردم‌نهاد و خیرین سلامت دانشگاه، دکتر صائب مدرسی_مدیر شبکه بهداشت و درمان رودبار، دکتر رحمت پوراسماعیل_رئیس بیمارستان سلامت رستم‌آباد و جمعی از خیرین محلی در دفتر ریاست این بیمارستان تشکیل گردید.

در این جلسه، رئیس بیمارستان با ارائه گزارش جامعی از وضعیت کنونی مرکز بر ضرورت تکمیل پروژه عمرانی پانسیون پزشکان برای ماندگاری بیشتر متخصصین و تأمین تجهیزات پزشکی مورد نیاز تأکید نمود.

همچنین وی خاطرنشان کرد که این اقدامات نقش بسزایی در ارتقای کیفیت خدمات درمانی به مراجعان خواهد داشت.

گفتنی است در این نشست بر لزوم بهره‌گیری از ظرفیت‌های مشارکت مردمی و جلب حمایت خیرین در راستای رفع مشکلات بیمارستان تأکید و مقرر شد در نشست آتی خیرین، برنامه‌ریزی لازم برای جذب بیشتر مشارکت‌های مردمی در زمینه توسعه زیرساخت‌های درمانی انجام پذیرد.

  • گروه خبری : مردم نهاد و خیرین سلامت
  • کد خبر : 148115
{author_name}
تصویر نویسنده :

مریم  فلاحتی
خبرنگار

مریم فلاحتی

تصاویر

نشست هم‌اندیشی در راستای توسعه سلامت رستم‌آباد با مشارکت دانشگاه و خیرین سلامت نشست هم‌اندیشی در راستای توسعه سلامت رستم‌آباد با مشارکت دانشگاه و خیرین سلامت
آخرین بروز رسانی : 1404/08/25 10:48