- 1404/04/30 پیام تسلیت مدیریت روابط عمومی دانشگاه به حجت الاسلام و المسلمین محمدصادق کریمی
- 1404/04/30 فیلم | توضیحات رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان در خصوص حادثه انفجار گاز در رشت
- 1404/04/29 ۱۷ مصدوم به دنبال حادثهای در دو واحد تجاری رشت
- 1404/04/29 پیام تسلیت رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان در پی درگذشت مادر گرامی دکتر سید احمد قیامی تکلیمی
به مناسبت بزرگداشت هفته بسیج؛
برگزاری نشست هم اندیشی مدیر سازمان های مردم نهاد و خیرین سلامت دانشگاه با رئیس بسیج جامعه پزشکی گیلان
برگزاری نشست هم اندیشی مدیر سازمانهای مردم نهاد و خیرین سلامت دانشگاه با رئیس بسیج جامعه پزشکی گیلان به منظور انجام امور داوطلبانه و نیکوکارانه درحوزه بهداشت و درمان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی سازمان های مردم نهاد و خیرین سلامت دانشگاه علوم پزشکی گیلان؛ نشست هم اندیشی با حضور دکتر غلامرضا عبدالله زاده - مدیر سازمانهای مردم نهاد و خیرین سلامت دانشگاه با دکتر علی صدر - رئیس سازمان بسیج جامعه پزشکی استان برگزار شد.
در این نشست در خصوص امور داوطلبانه و کمک به مردم مظلوم غزه و لبنان همچنین، برگزاری ویزیت رایگان در مناطق محروم استان ، طرح نیکوکاری نفس ( پیشگیری از سقط عمدی جنین) ، استفاده از ظرفیت مناسب خیرین نیکوکاران در حمایت از بیماران صعب العلاج و ... در حوزه بهداشت ودرمان بحث و تبادل نظر شد.
لازم به ذکر است؛ در نشست مذکور، دبیر شورای امر به معروف و نهی از منکر دانشگاه، عضو هیات اندیشه ورز و مسئول فرهنگی سازمان بسیج جامعه پزشکی استان گیلان نیز حضور داشتند.
