سایر پیوندها

  • 1404/04/03 - 07:39
  • تعداد بازدید خبر : 41
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
با حضور نمایندگان دستگاه های مختلف استان؛

کمیته برون بخشی بیماری های منتقله از آب و غذا برگزار شد

در راستای اهمیت موضوع بیماری های منتقله از آب و غذا در استان گیلان و شرایط اضطراری پیش آمده و نیاز به هماهنگی و اقدامات منسجم ادارات و سازمان های استان، کمیته برون بخشی بیماری های منتقله از آب و غذا با تاکید بر بیماری وبا با حضور نمایندگان ادارات، مدیران و کارشناس مسئولان واحدهای فنی مربوطه در سالن کنفرانس معاونت بهداشتی برگزار شد.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (گیل‌وب‌دا)؛ در ابتدای نشست دکتر مسعود نوروزی معاون فنی معاونت بهداشتی ضمن تشریح وضعیت پیش آمده و لزوم هماهنگی همه سازمان ها و ارگان ها در انجام تمهیدات لازم برای مدیریت بیماری های قابل انتقال از آب و غذا و پیشگیری از طغیان های احتمالی آن ها بر ارتباط موثر این سازمان ها به ویژه همکاری مضاعف با معاونت بهداشتی استان در شرایط پیش رو تاکید کرد.

وی لزوم توجه مضاعف به سلامت و تندرستی مردم از سوی همه نهاد ها و سازمان های خدمتگزار و حاکمیتی به ویژه درباره ی بیماری های قابل انتقال از آب و غذا که در شرایط بحران پیش آمده، اهمیتی دوچندان دارند را امری بسیار مهم و حیاتی برشمرد.

به گفته ی دکتر نوروزی در شرایط کنونی، در سایه همراهی و همفکری همه ادارات و سازمان های استان با دانشگاه علوم پزشکی و بالاخص معاونت بهداشتی محیطی امن و مطمئن از نظر دسترسی به آب و غذای سالم و بهداشتی در استان برای مردم و مسافران مهیا شود تا خطری در حوزه بیماری های منتقله از آب و غذا مردم استان و میهمانان استان گیلان را تهدید نکند.

دکتر زهرا قاسم پور سرپرست گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری های واگیر معاونت بهداشتی هم در این جلسه اهمیت توجه به بیماری های منتقله از آب و غذا و طغیان آن ها به ویژه در سال های اخیر را یادآور شد و گزارشی از آمار و ارقام این بیماری ها و بار قابل توجه آن ها در جهان و منطقه به ویژه در سال 1403 ارائه کرد. 

وی در ادامه چالش ها، نقاط قوت و ضعف اجرای نظام مراقبت بیماری های منتقله از آب و غذا در طی ادوار گذشته را تشریح و بر لزوم اقدام هماهنگ و همسوی همه ادارات عضو کمیته تاکید کرد.

در ادامه مهندس مهدی جواهر شناس مدیر گروه سلامت محیط و کار معاونت بهداشتی به اجزای برنامه های استراتژیک گروه سلامت محیط در تامین آب و غذای سالم در استان پرداخت و مهمترین چالش های پیش رو در حوزه بهداشت  در تامین و توزیع آب و غذای سالم در استان را تشریح کرد.

وی بر لزوم اهمیت مداخلات به موقع در خصوص رفع نواقص و کمبودهای حوزه تامین و توزیع آب سالم، جمع آوری و دفع فاضلاب، تامین و توزیع مواد غذایی سالم و ...تاکید کرد و اهمیت این مولفه های مهم سلامت عمومی را در شرایط پیش آمده دوچندان برشمرد که تنها در سایه همفکری، همراهی و همکاری همه سازمان ها و ادارات عضو کمیته و حمایت و پشتیبانی مدیران تامین خواهد شد.

در ادامه نمایندگان ادارات و سازمان های حاضر در جلسه هر کدام به بیان نظرات، راهکارها، برنامه ها و مجموعه اقدامات لازم برای حصول و تداوم شرایط معمول و مطلوب دسترسی به اب و غذای بهداشتی پرداختند.

  • گروه خبری : اخبار دانشگاه,آخرین اخبار,اخبار اختصاصی
  • کد خبر : 141359
{author_name}
تصویر نویسنده :

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آخرین بروز رسانی : 1404/04/03 07:39