سایر پیوندها

  • 1401/11/24 - 10:39
  • تعداد بازدید خبر : 245
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

کارگاه آموزشی ارزیابی برنامه های پیش نیازی واحدهای تولیدی صنایع غذایی در رشت برگزار شد

کارگاه آموزشی ارزیابی برنامه های پیش نیازی واحدهای تولیدی صنایع غذایی ( PRPs) ویژه ی مسئولان فنی واحدهای تولیدی غذایی،آشامیدنی و بهداشتی، برگزار شد.

 
 
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان ( وب دا ) ؛  در راستای ضوابط وزارت بهداشت و استانداردهای ملی ایران اصول GMP ، کارگاه آموزشی ارزیابی برنامه های پیش نیازی واحدهای تولیدی صنایع غذایی(PRPs) ویژه ی مسئولان فنی واحدهای تولیدی در سالن اجتماعات معاونت غذا و دارو  دانشگاه علوم پزشکی گیلان ، برگزار شد.
 
گفتنی است ؛  کنترل شرایط واحدهای تولیدی بر اساس چک لیست ارزیابی و برنامه های پیش نیازی(PRPs)، بهبود مستمر تولید،ارزیابی و رتبه بندی واحدهای تولیدی موادغذایی ، از اهداف برگزاری دوره ی آموزشی مذکور بود.
 
پی نوشت ؛ برنامه های پیش نیازی( PRPs )،  شرایط پایه ای و زیرساختی برای ایجاد و حفظ محیط بهداشتی در واحدهای تولیدی موادغذایی است که پیش زمینه ی، استقرار سیستم های ایمنی موادغذایی در جهت تولید محصولات سالم بهداشتی می باشد./ ص
  • گروه خبری : اخبار دانشگاه,آخرین اخبار,اخبار اختصاصی
  • کد خبر : 100185

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آخرین بروز رسانی : 1401/11/24 10:39