سایر پیوندها

  • 1401/11/10 - 19:43
  • تعداد بازدید خبر : 652
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

نهمین جلسه ی کمیته ی سلامت و امنیت غذایی در دانشگاه علوم پزشکی گیلان برگزار شد

نهمین جلسه ی کمیته ی سلامت و امنیت غذایی ، با محوریت چالش های مهم درخصوص تغذیه و امنیت غذایی در سالن اجتماعات معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پرشکی گیلان ، برگزار شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان ( وب دا) ؛ در نهمین جلسه ی  کمیته ی  سلامت و امنیت غذایی که  با حضور رئیس دبیرخانه کارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی،معاون فنی معاونت بهداشتی  دانشگاه ، مدیران درمان معاونت درمان ، نظارت بر فرآورده های غذایی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه، با محوریت  سلامت و امنیت غذایی برگزار شد، در خصوص آثار باقی مانده سموم بر محصولات کشاورزی، برنامه ارتقای هشت محصول کشاورزی، ساماندهی توزیع آرد، کنترل میزان نمک در نان و ... بحث و تبادل نظر شد./ص

  • گروه خبری : اخبار دانشگاه,آخرین اخبار,اخبار اختصاصی
  • کد خبر : 99451
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آخرین بروز رسانی : 1401/11/10 19:43