- 1403/12/14 برگزاری ملاقات مردمی با رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان در دومین سهشنبه اسفندماه ۱۴۰۳
- 1403/12/13 همافزایی دانشگاه علوم پزشکی گیلان و فرمانداری تالش برای تأمین سلامت و رفاه شهروندان
- 1403/12/13 آمادگی نظام سلامت گیلان برای ارائه خدمات درمانی در ایام نوروز و کاهش تصادفات جادهای
- 1403/12/13 پیام تبریک رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان، به مناسبت روز جهانی شنوایی
نظارت مستمر بر واحدهای تولیدی فرآورده های گوشتی در استان گیلان
مدیر نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی ، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان از نظارت مستمر بر واحدهای تولیدی فرآورده های گوشتی در استان گیلان خبر داد .
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان ( وب دا ) ؛ مهندس علیرضا نجفی - مدیر نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی ، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان با اشاره به نقش کلیدی و سلامت محور محصولات غذایی در سلامت جامعه، اظهار داشت : بازدیدهای مستمر و ادواری از نحوه عملکرد واحدهای تولیدی فرآورده های گوشتی از سوی کارشناسان نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه به صورت مستمر و ماهیانه انجام می گیرد.
مهندس نجفی ادامه داد : بازرسان معاونت غذا و دارو دانشگاه ضمن بازدیدهای ادواری از کارخانه های تولیدکننده فرآورده های گوشتی شرایط تولید از جمله؛ مواد اولیه مورد استفاده، شرایط بهداشتی خطوط تولید، شرایط بهداشتی کارگران، محیط کار، دستگاه ها و ماشین آلات،انبارها، سردخانه ها و ... را نیز به طور مرتب مورد کنترل و ارزیابی قرار می دهند و مستندات حاصله در این موارد در بازدیدهای ادواری بازبینی می شوند.
وی تصریح کرد : بر اساس قانون مواد خوراکی و آشامیدنی، مسوولان فنی مستقر در واحدهای تولیدی موظف هستند در تمام ساعات فعالیت کارخانه، در واحد تولیدی حضور یابند و نظارت کافی و موثر بر تمام مراحل تولید داشته باشند و چنانچه آزمایشگاه واحد تولیدی توانایی انجام برخی آزمون های خاص را نداشته باشد، مجاز است تا با آزمایشگاههای مورد تائید جهت انجام آن آزمونها، قرارداد معتبر منعقد و نمونه محصولات یا مواد اولیه خود را در طی فواصل زمانی تعیین شده به آن آزمایشگاه ها ارسال نمایند.
مدیر نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان در پایان یادآور شد : فرآورده های گوشتی واحدهای تولیدی از جمله سوسیس و کالباس طی برنامه های زمان بندی مشخص از سطح عرضه نمونه برداری و جهت مطابقت با معیارهای بهداشتی مربوطه به آزمایشگاه های کنترل غذا و دارو ارسال و در صورت عدم مطابقت با هر یک از معیارهای بهداشتی مربوطه ، اقدامات قانونی لازم انجام می گیرد./ص
نظر دهید