اخبار فوری
- 1403/12/08 نشست و گفتوگوی رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان با نماینده مردم آستارا در مجلس شورای اسلامی
- 1403/12/08 نماینده مردم آستارا و رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان از پرستار سانحهدیده آستارا عیادت کردند
- 1403/12/08 رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان: بسیاری از بیماریها با رعایت رژیم غذایی قابلیت پیشگیری و کنترل دارد
- 1403/12/07 بازدید رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان از مراکز آموزشی درمانی پورسینا و ولایت رشت
نشست شورای تحصیلات تکمیلی دانشگاه علوم پزشکی گیلان برگزار شد
در نشست شورای تحصیلات تکمیلی،مسائل گروه آموزشی فارماکولوژی و سم شناسی دانشگاه علوم پزشکی گیلان مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان( وب دا)؛ دکتر افشین شفقی- معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی گیلان در ابتدای این نشست ، با اشاره به دستاوردها و موفقیت ها در این حوزه، اظهار کرد ؛ امید برای راه اندازی رشته فیزیوتراپی در مقطع کارشناسی ارشد، نتیجه رویکرد مناسب، اصلاح فرآیندها و هم افزایی درون سازمانی است.
وی یادآور شد؛ برگزاری موفق آزمون های تحصیلات تکمیلی در ماه های اخیر نیز، نشاندهنده این همکاری درون سازمانی می باشد.
در ادامه ، مسائل گروه آموزشی فارماکولوژی و سم شناسی دانشگاه، با هدف راه اندازی تحصیلات تکمیلی مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
گفتنی است؛ نشست شورای تحصیلات تکمیلی دانشگاه، در سالن اجلاس شهید وحید منصف معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی گیلان برگزار شد و در این نشست ، مدیران تحصیلات تکمیلی ، امور آموزش و جمعی از اعضا شورای مذکور نیز ، حضور داشتند.
نظر دهید