سایر پیوندها

  • 1404/01/03 - 13:10
  • تعداد بازدید خبر : 61
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

در ادامه بازدید های طرح سلامت نوروز ۱۴۰۴

بازدید سرزده مدیر درمان دانشگاه از مرکز آموزشی درمانی رازی و بیمارستان امام خمینی صومعه سرا

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (گیل‌وب‌دا)؛ دکتر علی علاسوند - مدیر درمان دانشگاه علوم پزشکی گیلان در سومین روز از سال ۱۴۰۴ به صورت سر زده در مرکز آموزشی درمانی رازی رشت و بیمارستان امام خمینی صومعه سرا حضور یافت و از نزدیک روند ارائه خدمات درمانی به بیماران را مورد بررسی قرار داد.

در این بازدید ها دکتر علاسوند با حضور در دفتر پرستاری ضمن تبریک سال نو به گفت و گو با پرسنل و کادر درمانی پرداخت و برنامه کشیک و آنکالی و حضور پزشکان ومتخصصان در بیمارستان را بررسی و اقدامات صورت گرفته جهت اجرای فرایندهای بالینی و درمانی را مورد ارزیابی قرار داد .

 

وی همچنین با حضور در اورژانس و بخش های مختلف بیمارستان از بیما ران بستری عیادت و با همراهانش جهت چگونگی دریافت خدمات درمانی به گفت و گو کرد.

 

لازم به ذکر است، بازدید انجام شده از سلسله بازدیدهای برنامه‌ریزی شده طرح سلامت نوروز با توجه به آغاز سال جدید از مراکز درمانی و بیمارستان‌های استان می‌باشد.

  • گروه خبری : گروه های مطالب,اخبار دانشگاه,آخرین اخبار,اخبار اختصاصی
  • کد خبر : 137124
کلمات کلیدی
{author_name}
تصویر نویسنده :

معصومه  میرزایی
خبرنگار

معصومه میرزایی

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آخرین بروز رسانی : 1404/01/03 13:10