سایر پیوندها

  • 1401/02/11 - 13:27
  • تعداد بازدید خبر : 9239
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

جلسه آموزشی بیماری سرخک برگزار شد

جلسه (وبیناری) بیماری سرخک ویژه کارشناسان مسئول گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری های شبکه های بهداشت و درمان گیلان برگزار شد.


به گزارش پایگاه اطلاع رسانی  دانشگاه علوم پزشکی گیلان ( وب دا ) ؛ جلسه بیماری سرخک ویژه کارشناسان مسئول گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری های شبکه های بهداشت و درمان گیلان ، روز یکشنبه یازدهم اردیبهشت ماه سال جاری  بصورت وبیناربرگزار شد. در این جلسه ، به منظور روند افزایش موارد ابتلا به سرخک در دنیا و طغیان شدید این بیماری در کشور افغانستان ( با در نظرگرفتن این مهم که در سطح کشور بیماری سرخک در مرحله حذف قرار دارد) ، مطالب آموزشی درخصوص نظام مراقبت بیماری های تب و بثورات با تاکید بر بیماری سرخک و ایمن سازی ارائه شد.

 لازم به ذکر است ؛ جلسه مذکور، با هدف شناسایی و واکسیناسیون موارد تاخیری نوبت اول و دوم واکسن ام ام آر (سرخک، سرخجه، اوریون)، حساس سازی و هشدار به مراکز بهداشتی و درمانی (دولتی و خصوصی ) در خصوص طغیان سرخک، گزارش فوری هرگونه تب و بثورات جلدی، شناسایی و بررسی سندرمیک اتباع غیرایرانی و واکسیناسیون اجباری گروه سنی 9 ماه تا 30 سال اتباع غیر ایرانی – به صورت آنلاین در معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان برگزار شد.

  • گروه خبری : اخبار دانشگاه,آخرین اخبار,اخبار اختصاصی
  • کد خبر : 87067

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آخرین بروز رسانی : 1401/02/11 13:27