سایر پیوندها

  • 1402/01/05 - 14:28
  • تعداد بازدید خبر : 659
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
از 24 اسفند 1401 تا 4 فروردین 1402؛

بیش از 15 تن مواد غذایی فاسد در سطح استان گیلان معدوم شد

مدی رسلامت محیط و حرفه ای معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان با اشاره به 13 هزار بازدید نوروزی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی در سطح گیلان ، از کشف و معدوم سازی بیش از 15 تن ماده غذایی فاسد از 24 اسفند 1401 تا 4 فروردین سال جاری ، خبر داد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان ( وب دا ) ؛ مهدی جواهرشناس – مدیر سلامت محیط و حرفه ای معاونت بهداشتی دانشگاه  با بیان اینکه 200 بازرس بهداشت محیط و حرفه ای طی ایام تعطیلات نوروزی به بازدید از مراکز تهیه، توزیع و فروش مواد خوراکی و غذا و اماکن عمومی می پردازند، گفت ؛ از 24 اسفند ماه ۱۴۰۱ تا 4 فروردین ماه سال جاری، بیش از 13 هزار و 900 بازدید از امکان عمومی، آرایشگاه ها، مراکز تهیه ، توزیع و فروش مواد غذایی صورت گرفته است.
وی افزود: طی این بازدیدها، 176 متخلف به دستگاه قضائی معرفی شده اند و 68 واحد صنفی از جمله غذاخوری، فست فود، نانوایی و فروشگاه به دلیل تخلفات بهداشتی، پلمپ شدند.
 
مدیر سلامت محیط و حرفه ای معاونت بهداشتی دانشگاه در ادامه با اشاره به حضور  مسافران در  گیلان و تقارن ماه مبارک رمضان با ایام تعطیلات نوروزی، در خصوص توجه به سلامت و بهداشت مواد غذایی مورد استفاده تاکید کرد و گفت ؛ طی بازدیدهایی که تا 4 فروردین ماه سال جاری صورت گرفته ، بیش از 15 تن مواد غذایی فاسد از سراسر استان کشف و معدوم شده است.
 
وی در خاتمه یادآور شد ؛ بیش از 13 هزار و 700 آزمایش، با استفاده از تجهیزات پرتابل از مواد غذایی عرضه شده در مراکز تهیه، توزیع و فروش مواد غذایی در طی این مدت به انجام رسیده است.
 
لازم به ذکر است ؛  تیم های کارشناسان بهداشت محیط و  کارشناسان حرفه ای معاونت بهداشتی دانشگاه در طول ایام تعطیلات نوروز با حضور در اماکن مختلف در راستای حفظ سلامت و بهداشت مواد غذایی عرضه شده به مردم و مسافران و همچنین ، از خدمات ارائه شده در امکان عمومی بازدید به عمل می آورند./ص
  • گروه خبری : اخبار دانشگاه,آخرین اخبار,اخبار اختصاصی
  • کد خبر : 102172

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آخرین بروز رسانی : 1402/01/05 14:28