سایر پیوندها

  • 1402/12/22 - 14:35
  • تعداد بازدید خبر : 307
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

بررسی تراریختگی 60 نمونه ماده غذایی در سال 1402

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان از پذیرش 60 نمونه ماده غذایی جهت بررسی تراریختگی در سال 1402 خبر داد.

 
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان ( وب دا) ؛دکتر فیروز سرودی- معاون غذا و دارو دانشگاه در این خصوص اظهار داشت؛  با توجه به توانمندی آزمایشگاه معاونت غذا و دارو در شناسایی فرآورده های تراریخته؛تعداد 60 نمونه موادغذایی ارسالی از معاونت های غذا و دارو کشور پذیرش و از لحاظ تراریختگی مورد آزمون قرار گرفت.
وی در پایان افزود؛ سازمان غذا و دارو با توجه به وظیفه ذاتی خود که تضمین سلامت و ایمنی مواد غذایی است از سال 1387، دستورالعملی را تحت عنوان دستورالعمل اجرایی نحوه نظارت و بررسی مواد اولیه و واردات فرآورده های غذایی تغییر ژنتیک یافته تدوین نموده که به موجب آن انجام آزمون های تخصصی بر روی فراآورده های تراریخته برای تمامی تولیدکنندگان و واردکنندگان لازم الاجرا می باشد.
لازم به ذکر است؛ محصولات تراریخته ، محصولاتی  هستند که با تغییرات آزمایشگاهی، به ترکیب جدید ژنتیکی تبدیل شده‌اند و ساختار ژنتیکی آنها با مهندسی ژنتیک، تغییر یافته باشد.
  • گروه خبری : اخبار دانشگاه,آخرین اخبار,اخبار اختصاصی
  • کد خبر : 120091
آخرین بروز رسانی : 1402/12/22 14:35