سایر پیوندها

  • 1402/02/10 - 16:16
  • تعداد بازدید خبر : 791
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

بازدید مدیرکل فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو از واحدهای تولیدی چای گیلان

مدیرکل فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو ، از برخی از واحدهای تولیدی چای در استان گیلان ، بازدید کرد.

 
 
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان ( وب دا ) ؛  به مناسبت آغاز هفته ملی سلامت ، دکتر خدائیان چگینی-  مدیرکل فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو از واحدهای تولیدی چای در گیلان، بازدید کرد.
 
در این بازدید ، ضمن بررسی نیازمندی ها و مسائل مطروحه تعدادی از واحدهای تولیدی چای در استان ،  راهکارهای  مناسب به منظور تسهیل اخذ مجوزهای بهداشتی توسط کارخانجات ، ارائه شد.
 
  دکتر نسیبه یوسفیان - معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان در حاشیه این بازدید ، با اشاره به قدمت بالای کارخانجات فرآوری و بسته بندی چای و لزوم تولید و عرضه محصول چای به صورت بهداشتی ،  گفت ؛  یکصدو هفتاد کارخانه فرآوری و بسته  بندی چای در استان گیلان وجود دارد که در همین راستا ، طرح ساماندهی کارخانجات فرآوری چای اجرا می شود تا تمامی واحدهای فعال بر اساس ضوابط فنی و بهداشتی سازمان غذا و دارو ، فعالیت نمایند.
 
لازم به ذکر است ؛  در این بازدید،مهندس حبیب جهان ساز-  رئیس سازمان چای کشور ، دکتر محمدتقی نجف زاده-  مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان لاهیجان ، مهندس علیرضا نجفی-  مدیر اداره نظارت بر فرآورده های غذایی ، آشامیدنی و بهداشتی دانشگاه وا عضای سندیکای کارخانجات چای شمال کشور  نیز ، حضور داشتند./ص
  • گروه خبری : اخبار دانشگاه,آخرین اخبار,اخبار اختصاصی
  • کد خبر : 103475

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آخرین بروز رسانی : 1402/02/10 16:16