اخبار فوری
- 1403/12/11 برگزاری نخستین جشنواره پایش عملکرد و انضباط مالی واحدهای تابعه دانشگاه علوم پزشکی گیلان نشان از اهمیت شفافیت در نظام سلامت گیلان است
- 1403/12/11 تخصیص یک دستگاه سیتی آنژیوگرافی به بیمارستان شهید نورانی تالش
- 1403/12/08 نشست و گفتوگوی رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان با نماینده مردم آستارا در مجلس شورای اسلامی
- 1403/12/08 نماینده مردم آستارا و رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان از پرستار سانحهدیده آستارا عیادت کردند
بازدید مدیرکل فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو از واحدهای تولیدی چای گیلان
مدیرکل فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو ، از برخی از واحدهای تولیدی چای در استان گیلان ، بازدید کرد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان ( وب دا ) ؛ به مناسبت آغاز هفته ملی سلامت ، دکتر خدائیان چگینی- مدیرکل فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو از واحدهای تولیدی چای در گیلان، بازدید کرد.
در این بازدید ، ضمن بررسی نیازمندی ها و مسائل مطروحه تعدادی از واحدهای تولیدی چای در استان ، راهکارهای مناسب به منظور تسهیل اخذ مجوزهای بهداشتی توسط کارخانجات ، ارائه شد.
دکتر نسیبه یوسفیان - معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان در حاشیه این بازدید ، با اشاره به قدمت بالای کارخانجات فرآوری و بسته بندی چای و لزوم تولید و عرضه محصول چای به صورت بهداشتی ، گفت ؛ یکصدو هفتاد کارخانه فرآوری و بسته بندی چای در استان گیلان وجود دارد که در همین راستا ، طرح ساماندهی کارخانجات فرآوری چای اجرا می شود تا تمامی واحدهای فعال بر اساس ضوابط فنی و بهداشتی سازمان غذا و دارو ، فعالیت نمایند.
لازم به ذکر است ؛ در این بازدید،مهندس حبیب جهان ساز- رئیس سازمان چای کشور ، دکتر محمدتقی نجف زاده- مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان لاهیجان ، مهندس علیرضا نجفی- مدیر اداره نظارت بر فرآورده های غذایی ، آشامیدنی و بهداشتی دانشگاه وا عضای سندیکای کارخانجات چای شمال کشور نیز ، حضور داشتند./ص
نظر دهید