- 1403/10/02 پیام تبریک رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان به مناسبت فرا رسیدن میلاد باسعادت حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها
- 1403/09/29 نشست نماینده مردم آستانه اشرفیه با رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان
- 1403/09/29 نشست نماینده مردم صومعه سرا و نماینده معین مردم انزلی در مجلس شورای اسلامی با دکتر آشوبی
- 1403/09/28 بازدید میدانی رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان از بیمارستان شهید نورانی تالش
نظارت کامل معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان بر فرآورده های لبنی از تولید تا عرضه
مدیر اداره نظارت بر موادغذایی،آشامیدنی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه از نظارت کامل بر فرآورده های لبنی از تولید تا عرضه ، خبر داد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان ( وب دا )؛ مهندس علیرضا نجفی- مدیر اداره نظارت بر موادغذایی،آشامیدنی و بهداشتی معاونت غذا و دارو در این خصوص اظهار داشت؛ کنترل ورود مواد اولیه مورد استفاده در صنعت و نظارت در طول فرایند تولید و سطح عرضه توسط کارشناسان اداره نظارت بر موادغذایی و بهداشتی به صورت ادواری و مستمر انجام می گیرد.
وی در ادامه افزود ؛ در راستای ارتقاء سطح ایمنی ، کیفیت محصولات غذایی و اهمیت کنترل و نظارت مستمر بر تولید و عرضه محصولات غذایی فسادپذیر به ویژه فرآورده های لبنی، از ابتدای سال 1401 تاکنون طبق برنامه های تشدید نظارت از تمام واحدهای تولیدی لبنی در سطح استان تعداد 54 مورد بازرسی، به انجام رسیده است.
مهندس نجفی در پایان یادآورشد؛ در این بازرسی ها، عملکرد بخش کنترل کیفی شرکت های لبنی،لزوم رعایت استانداردهای مربوطه،نحوه انجام آزمایشات وهمچنین، ثبت سوابق نتایج برای مواد اولیه و محصولات تولیدی مورد کنترل و بررسی قرار می گیرد./ص
نظر دهید