• 1402/02/27 - 21:52
  • تعداد بازدید خبر : 322
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

نشست بررسی اپیدمیولوژی و مراقبت بیماری CCHF تب خونریزی دهنده ی ویروسی کریمه کنگو برگزار شد

نشست بررسی اپیدمیولوژی و مراقبت بیماری CCHF تب خونریزی دهنده ی ویروسی کریمه کنگو ، در سالن اجلاس معاونت بهداشتی دانشگاه، برگزار شد.

 
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی  دانشگاه علوم پزشکی گیلان ( وب دا )؛ دکتر سید محمود رضوانی- معاون بهداشتی دانشگاه در ابتدای این نشست، با اشاره به ویژگی های مشترک بیماری های زئونوز، اظهار داشت؛  بیماری تب کریمه کنگو تبعات اقتصادی بالایی دارد و می تواند تلفات انسانی داشته باشد.
وی افزود ؛ کنترل بیماری تب کریمه کنگو ، نیازمند همکاری بین بخشی است تا به موقع شناسایی، کنترل و درمان شود.
 
معاون بهداشتی دانشگاه با بیان اینکه باید آگاهی بخشی زیادی درخصوص بیماری تب کریمه کنگو برای مردم انجام شود ، تاکید کرد؛  اطلاع رسانی درخصوص چگونگی نحوه ی گزیدن کنه کریمه کنگو و راه های پیشگیری از آن و انتقال آن از دام (زمان قربانی کردن دام) به خانواده های حجاج به ویژه در زمان اعزام حاجیان و بازگشت آنها به استان و همچنین ،  ورود گسترده ی گردشگران به استان باید به طور عمومی ارائه شود.
 
در خاتمه محمدرضا امینی- رییس گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری های واگیر معاونت بهداشتی دانشگاه  نیز ، ضمن  تبیین علائم شناسایی بیماری تب کریمه کنگو ،  اقدامات موردنیاز شامل مراقبت، درمان و پیشگیری از بروز این بیماری را تشریح کرد.
 
 به گفته رئیس گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری های واگیر معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان از اردیبهشت  ماه سال جاری،  گروه های پرخطر شامل؛ دامداران، چوبداران، پزشکان، سلاخان و قصابان، بهیاران، پرستاران و کارکنان بیمارستان ها و مراکز بهداشتی، دامپزشکان و رستوران داران و کبابی ها بیش از سایرین در معرض نیش کنه کریمه کنگو و ابتلا به این بیماری هستند.
 
گفتنی است؛  در نشست  مذکور،  نمایندگان سازمان محیط زیست، جهاد کشاورزی و اداره کل دامپزشکی استان نیز ، حضور داشتند./ ص
  • گروه خبری : اخبار دانشگاه,آخرین اخبار,اخبار اختصاصی
  • کد خبر : 104694

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آخرین بروز رسانی : 1402/02/27 21:52