- 1404/05/29 وبینار علمی آموزشی با محوریت فرزندآوری سالم و جوانی جمعیت برگزار شد
- 1404/05/28 برگزاری دومین ملاقات مردمی رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان در مردادماه ۱۴۰۴
- 1404/05/28 در راستای گرامیداشت هفته دفاع مقدس؛ اعزام کارکنان دانشگاه علوم پزشکی گیلان به مناطق راهیان نور
- 1404/05/26 بازدید رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان از سرای دانشجویان متأهل بهار
مؤسسه خیریه مرکز آموزشی و درمانی پورسینا تشکیل شد
با حضور مدیر سازمانهای مردمنهاد و خیرین سلامت دانشگاه، تیم مدیریتی پورسینا و جمعی از خیرین «مؤسسه خیریه پورسینا» تشکیل شد.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (گیلوبدا)؛ در نشستی با حضور دکتر غلامرضا عبداللهزاده - مدیر سازمانهای مردمنهاد و خیرین سلامت دانشگاه، دکتر پیمان اسدی - رئیس مرکز آموزشی و درمانی پورسینا، اساتید و اعضای هیئتعلمی، جمعی از خیرین و مدیران مرکز آموزشی و درمانی پورسینا ، لزوم بهرهمندی از ظرفیت خیرین در پورسینا مورد تأکید قرار گرفت و «مؤسسه خیریه مرکز آموزشی و درمانی پورسینا» تشکیل شد.
در این راستا اعضای هیئت مؤسس «مؤسسه خیریه مرکز آموزشی و درمانی پورسینا» معرفی شدند تا مراحل قانونی ثبت مؤسسه به انجام رسد.
همچنین در خصوص اعضای هیئتمدیره نیز بحث و تبادل نظر شد و مقرر گردید طی سه هفته اعضای هیئتمدیره برگزیده شوند.
گفتنی است در این جلسه دکتر پیمان اسدی طی گزارشی نیازمندیها و وضعیت کنونی مرکز آموزشی و درمانی پورسینا بهویژه کاستیهای مرتبط با فضای فیزیکی این مرکز آموزشی را تشریح نمود و ابراز امیدواری کرد تشکیل و فعالیت مؤسسه خیریه پورسینا گامی مؤثر جهت ارائه خدمات مطلوبتر در فضای فیزیکی شایسته مردم شریف گیلان، است.

نظر دهید