- 1404/04/30 فیلم | توضیحات رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان در خصوص حادثه انفجار گاز در رشت
- 1404/04/29 ۱۷ مصدوم به دنبال حادثهای در دو واحد تجاری رشت
- 1404/04/29 پیام تسلیت رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان به مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان تالش
- 1404/04/29 برگزاری دومین کمیسیون ماده ۲۰ درمان دانشگاه علوم پزشکی گیلان در سال ۱۴۰۴
تشکیل کمیته خرید دانشگاه علوم پزشکی گیلان
کمیته خرید دانشگاه علوم پزشکی گیلان با هدف مدیریت منابع در شرایط بحرانی کشور تمرکز بر تأمین کالاهای اساسی، پایش خرید بیمارستانها، و تدوین راهبرد صرفهجویانه برای عبور ایمن از بحران برگزار شد.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (گیلوبدا)؛ در پی تشدید شرایط بحرانی، چالشهای تأمین اقلام درمانی و شرایط ویژه حاکم بر کشور، کمیته خرید دانشگاه علوم پزشکی گیلان برای بررسی جامع وضعیت خرید و تأمین کالاهای اساسی در سطح بیمارستانهای تابعه، پایش روند مصرف، و ترسیم راهبردهای فوری برای کنترل هزینهها در شرایط بحرانی، با حضور دکتر مصطفی گل شکن، معاون توسعه مدیریت، منابع و برنامه ریزی دانشگاه علوم پزشکی گیلان، دکتر مهدی ضیاء ضیابری_معاون درمان دانشگاه و نیز دکتر فیروز سرودی، معاون غذا و دارو دانشگاه تشکیل شد.
دکتر مصطفی گلشکن، معاون توسعه مدیریت، منابع و برنامهریزی دانشگاه علوم پزشکی گیلان، در ابتدای جلسه با اشاره به شرایط بحرانی کشور، محدودیت منابع، نوسانات قیمتی، و احتمال اختلال در زنجیره تأمین اقلام حیاتی گفت: در چنین وضعیتی، بیش از هر زمان دیگری نیازمند مدیریت هوشمندانه، اولویتمحور و منسجم در حوزه خرید هستیم. کمیته خرید دانشگاه موظف است بهصورت علمی و عملیاتی، ضمن تأمین نیازهای حیاتی و فوری مراکز درمانی، از هرگونه هزینه غیرضروری و خریدهای خارج از چارچوب استراتژیک جلوگیری نماید.
وی با تأکید بر اهمیت مدیریت هزینه و افزایش اثربخشی خریدها در مواجهه با بحرانهای جاری افزود: تأکید بر خرید متمرکز، هماهنگی دقیق اعضای کمیته، ارزیابی منظم از وضعیت موجودی کالاها در هر بیمارستان، و پرهیز از خریدهای موازی و خارج از برنامه، از اولویتهای اصلی این کمیته خواهد بود. محورهای مهم مطرحشده در این کمیته شامل: پایش مستمر وضعیت خرید و مصرف در کلیه بیمارستانهای تابعه دانشگاه، اولویتبندی تأمین بر اساس شدت نیاز و فوریتهای درمانی هر مرکز، ممنوعیت خرید اقلام غیرضروری و لوکس در تمام واحدهای درمانی و اداری، تدوین خطمشی جدید برای خریدهای دانشگاه با تأکید بر صرفهجویی و مدیریت منابع، ساماندهی فرآیند تأمین بهصورت متمرکز برای اقلام حیاتی پرمصرف، تقویت نظارت بر روند خرید، دریافت و انبارگردانی در مراکز درمانی؛ در همین راستا، مقرر شد کلیه اعمال جراحی الکتیو و غیرضروری در بیمارستانهای دولتی استان تا اطلاع ثانوی لغو شود تا امکانات، نیرو و تجهیزات برای خدمات حیاتی و اورژانسی متمرکز گردد.
دکتر گلشکن در پایان این نشست، با تأکید بر ضرورت تصمیمگیریهای شفاف و عقلانی، گفت: ما در دانشگاه علوم پزشکی گیلان وظیفه داریم با برنامهریزی دقیق، از منابع موجود بهصورت بهینه استفاده کنیم. همکاری همهجانبه بین واحدهای درمانی، اداری و پشتیبانی، شرط اصلی عبور سلامت از این مرحله حساس است. کمیته خرید دانشگاه، نبض اقتصادی سیستم سلامت استان در این مقطع بحرانی است.
گفتنی است، در این نشست جمعی از مدیران ستادی دانشگاه به همراه روسای مراکز آموزشی و درمانی پورسینا، حشمت و رازی نیز حضور داشتند.

نظر دهید