اخبار فوری
- 17 آذر 1404 بازدید رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان از بیمارستان کوثر آستانهاشرفیه و عیادت از والدین دو شهید
- 17 آذر 1404 «روایت اول» قدرت نخست در جنگ رسانهای
- 17 آذر 1404 گزارش تصویری | برگزاری کارگاه «جنگ رسانه» ویژه معاونین و مدیران دانشگاه علوم پزشکی گیلان
- 17 آذر 1404 برگزاری نشست تخصصی ارتقای نظام کارانه و کیفیت خدمات مامایی در دانشگاه علوم پزشکی گیلان
تشدید نظارت بر واحدهای تولیدی صنایع لبنی درگیلان
مدیر اداره نظارت بر فرآورده های غذایی ،آشامیدنی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان از تشدید نظارت بر کارخانجات لبنی در طی ایام تابستان در گیلان، خبر داد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان ( وب دا) ؛ مهندس علیرضا نجفی- مدیر اداره نظارت بر فرآورده های غذایی ،آشامیدنی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه از تشدید نظارت بر کارخانجات لبنی در ایام تابستان در گیلان ، خبر داد.
وی در این خصوص، اظهار داشت؛ در راستای اهمیت کنترل و نظارت مستمر بر تولید و عرضه محصولات غذایی فسادپذیر به ویژه فرآورده های لبنی، تشدید نظارت ، انجام بازرسی و نمونه برداری مستمر جهت کنترل کیفیت محصولات نهایی و مواد اولیه مورد استفاده در فرآیند تولید انواع فرآورده های لبنی در واحد های تولیدی تحت نظارت این معاونت، در تمام طول سال بویژه فصول گرم سال انجام می پذیرد.
مهندس نجفی تصریح کرد؛ ازسوی کارشناسان نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و دارو دانشگاه از ابتدای سال ۱۴02 تاکنون طی برنامه های تشدید نظارت، از تمامی واحد های تولیدی لبنی در سطح استان گیلان درمجموع تعداد 33 مورد نمونه برداری انجام پذیرفته است.
مدیر اداره نظارت بر فرآورده های غذایی،آشامیدنی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه در پایان یادآور شد؛ درفرآیند بازدید از واحدهای تولیدی در خصوص رعایت پروتکل های بهداشتی و دقت در جلوگیری از به وجود آمدن عدم انطباق های ناخواسته، به مسئولان فنی واحدهای تولیدی تذکرات لازم داده می شود.
تصویر نویسنده :

نظر دهید