• 1403/01/08 - 08:31
  • تعداد بازدید خبر : 272
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

تشدید نظارت بر واحدهای تولیدی صنایع لبنی در استان گیلان طی ایام نوروز

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان از تشدید نظارت بر واحدهای تولیدی صنایع لبنی در استان طی ایام نوروز خبر داد.

 
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (  گیل وب دا )؛ دکتر فیروز سرودی- معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان در این خصوص اظهار داشت؛  در راستای برنامه های تشدید نظارت نوروزی و همچنین اهمیت کنترل و نظارت مستمر بر تولید و عرضه محصولات غذایی فسادپذیر بویژه فرآورده های لبنی، کارشناسان نظارت بر موادغذایی،آشامیدنی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه از واحدهای تولیدی لبنی در استان بازدید نمودند.
وی در پایان تصریح کرد؛ در این بازدیدها عملکرد بخش کنترل کیفی شرکت های لبنی،لزوم رعایت استانداردهای مربوطه،نحوه انجام آزمایشات ، ثبت سوابق نتایج برای مواد اولیه و محصولات تولیدی مورد کنترل و بررسی قرار می گیرد.
لازم به ذکر است؛  تعداد 6 واحد لبنی در استان  گیلان مشغول به فعالیت می باشند.
  • گروه خبری : اخبار دانشگاه,آخرین اخبار,اخبار اختصاصی
  • کد خبر : 120702
آخرین بروز رسانی : 1403/01/08 08:31