توسط کارشناسان معاونت غذا و داروی دانشگاه؛
تشدید نظارت بر غنیسازی آردهای تولیدی استان با آهن و اسید فولیک
کارشناسان نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی همزمان با فرارسیدن ایام نوروز نظارتهای خود را بر نحوه عملکرد کارخانجات تولیدکننده آرد استان تشدید نمودند.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (گیلوبدا)؛ کارشناسان نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه همزمان با فرارسیدن ایام نوروز ۱۴۰۴ نظارتهای خود را بر نحوه عملکرد کارخانجات تولیدکننده آرد استان در خصوص غنیسازی آرد با آهن و اسید فولیک تشدید نمودند.
در این بازدیدها علاوه بر بررسی مستندات مربوط به غنیسازی آرد، دستگاه ها، تجهیزات و میزان رعایت اصول فنی و بهداشتی در واحدهای تولیدی ارزیابی میشود.
گفتنی است کارخانجات تولید کننده آرد استان از سال ۱۳۸۶ موظف به غنیسازی آردهای لواش و تافتون و بربری میباشند.

نظر دهید