• 1403/01/03 - 14:11
  • تعداد بازدید خبر : 234
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
معاون غذاو دارو دانشگاه خبر داد؛

تشدید نظارت بر سطح عرضه مواد غذایی ، آشامیدنی و بهداشتی در ایام نوروز

معاون غذاو دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان از تشدید نظارت بر سطح عرضه مواد غذایی ، آشامیدنی و بهداشتی در ایام نوروز در استان گیلان خبر داد.

 
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان ( وب دا )؛ دکتر فیروز سرودی - معاون غذاو دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان در این خصوص اظهار داشت ؛  در راستای اجرای کمپین تشدید نظارت های نوروزی، کارشناسان نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی و بهداشتی در سومین روز از نوروز 1403 از مراکز سطح عرضه موادغذایی،آشامیدنی و بهداشتی بازدید نمودند.
وی ادامه داد؛  بازرسی های انجام شده در سامانه کشوری ارزیابی،نظارت و بازرسی سازمان غذا و دارو (Aduit) توسط کارشناسان مواد غذایی و بهداشتی ثبت و گزارش می شود همچنین بازرسان ضمن بازدید از فروشگاه ها و مراکز توزیع در صورت مشاهده عدم انطباق در محصولات غذایی و آشامیدنی اطلاعات فراورده نامنطبق را در این سامانه (Aduit) ثبت کرده و اقدامات قانونی لازم را انجام می دهند.
لازم به ذکر است؛ برنامه عملیاتی تشدید نظارت های نوروزی تا 20 فروردین ماه سال جاری ادامه خواهد داشت.
  • گروه خبری : اخبار دانشگاه,آخرین اخبار,اخبار اختصاصی
  • کد خبر : 120482

تصاویر

آخرین بروز رسانی : 1403/01/03 14:11