اخبار فوری
- 1403/12/06 رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان از پرستار سانحهدیده آستارا عیادت کرد
- 1403/12/05 گزارش تصویری از شرکت رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان در مراسم بزرگداشت مقام سید الشهدای جبهه مقاومت شهید والا مقام سید حسن نصرالله/ رشت مصلی امام خمینی (ره)
- 1403/12/05 پیام تبریک رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان به مناسبت روز بزرگداشت خواجه نصیرالدین طوسی و روز مهندس
- 1403/12/04 نشست مشترک نماینده مردم لاهیجان و سیاهکل با رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان برگزار شد
معاون بهداشتی دانشگاه در پایش گروهی از شبکه بهداشت تالش تاکید کرد؛
تداوم تحلیل های کارشناسی از عملکردها در داخل شبکه های بهداشت و درمان توسط کارشناسان
معاون بهداشتی دانشگاه در پایش گروهی از شبکه بهداشت و درمان تالش بر تداوم پایش ها و تحلیل های کارشناسی از عملکردها در داخل شبکه های بهداشت و درمان توسط کارشناسان همان شبکه ها تاکید کرد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان ( گیل وب دا) ؛ دکتر سید محمود رضوانی- معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان امروز - دوشنبه در پایش گروهی که از شبکه بهداشت و درمان شهرستان تالش توسط مدیران و کارشناسان این معاونت با حضور در این شهرستان انجام شد، با اشاره به اهداف انجام پایش ها از شبکه های بهداشت، گفت؛ انتظار می رود پس از پایش های ستادی از شبکه ها، کارشناسان در داخل شبکه شهرستان این روند را ادامه دهند و با نگاه کارشناسی عملکرد خود را تحلیل کنند.
وی در خاتمه یادآور شد؛ شناسایی نواقص و یافتن راهکارها وهمچنین، ارتقای شاخص های بهداشتی در تمامی استان از اهداف برگزاری پایش های گروهی از شبکه های بهداشت و درمان می باشد.
گفتنی است؛ شبکه بهداشت و درمان تالش با 13 مرکز خدمات جامع سلامت و 91 خانه بهداشت، به بیش از 222 هزار و 960 هزار نفر خدمات بهداشتی و درمان ارائه می دهد.
نظر دهید