• 1402/02/19 - 12:42
  • تعداد بازدید خبر : 379
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

برگزاری نشست کمیته ی فنی و قانونی مواد غذایی - آشامیدنی دردانشگاه علوم پزشکی گیلان

در نشست کمیته ی فنی و قانونی مواد غذایی، آشامیدنی، ظروف و بسته بندی ، 139 فقره پرونده، مورد بررسی قرار گرفت.

 
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان ( وب دا ) ؛ در نشست کمیته فنی و قانونی بررسی وصدور پروانه های بهداشتی ساخت و بهره برداری مواد غذایی، آشامیدنی، ظروف و بسته بندی که با حضور مهندس نجفی -مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی ، آرایشی و بهداشتی معاونت غذاو دارو دانشگاه ، برگزار شد، ۳۹ فقره پرونده مورد بررسی قرار گرفت .
 
در این نشست؛ مهندس خلیلی -مدیرآزمایشگاه کنترل مواد غذایی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان ، دکتر شریف زاده و دکتر پورفرزاد دو تن  از اعضای هیئت علمی دانشگاه گیلان  نیز ، حضور داشتند.
 
گفتنی است ؛ در فروردین ماه سال 1402 طی برگزاری سه نشست ، تعداد 138 فقره پرونده ساخت (صدور،تمدید و اصلاح) و یک فقره پرونده بهره برداری (ثبت منبع) مورد بررسی قرار گرفت ./ص
  • گروه خبری : اخبار دانشگاه,آخرین اخبار,اخبار اختصاصی
  • کد خبر : 104215

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آخرین بروز رسانی : 1402/02/19 12:42