• 1403/02/30 - 18:29
  • تعداد بازدید خبر : 314
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

بازدید معاون توسعه مدیریت، منابع و برنامه ریزی دانشگاه از خوابگاه های دانشجویی در رشت

معاون توسعه مدیریت، منابع و برنامه ریزی دانشگاه علوم پزشکی گیلان و هیئت همراه از دو خوابگاه دانشجویی پسرانه بوستان انقلاب و دخترانه کوثر در رشت بازدید کرد.

 
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان ( گیل وب دا)،؛ به منظور پیگیری و بررسی اقدامات صورت گرفته پس از بازدید های ادوار گذشته در خصوص رفع مشکلات خوابگاه های دانشجویی این دانشگاه، دکتر مصطفی گل شکن_معاون توسعه مدیریت، منابع و برنامه ریزی دانشگاه علوم پزشکی گیلان و هیئت همراه از دو خوابگاه دانشجویی پسرانه بوستان انقلاب و دخترانه کوثر بازدید به عمل آورد.
در ابتدای این بازدید ، دکتر گل شکن ضمن بررسی گزارش اقدامات صورت گرفته، به بازدید از اتاق‌های بلوک‌های خوابگاه پسرانه بوستان انقلاب و دخترانه کوثر، موتورخانه ها، سیستم های سرمایشی و گرمایشی، اطفاء حریق پرداخت.
وی در  این بازدید تصریح کرد؛ همه تلاش حوزه معاونت توسعه دانشگاه در حوزه خدمات رفاهی دانشجویی، افزایش امکانات و ارتقای شاخص‌های مربوطه است، تا در نهایت بتوانیم با فراهم کردن شرایط مناسب، رضایت دانشجویان را از امکانات و زیرساخت‌های رفاهی و خدماتی دانشگاه کسب نماییم.
 لازم،با ذکر است ؛ گفت و گو با دانشجویان در خصوص مسائل و مشکلات  آنها در خوابگاه پایان بخش بازدید امروز بود.
  • گروه خبری : اخبار دانشگاه,آخرین اخبار,اخبار اختصاصی
  • کد خبر : 124290

تصاویر

آخرین بروز رسانی : 1403/02/30 18:29