• 1400/12/09 - 14:07
  • تعداد بازدید خبر : 6409
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

بازدید دکتر سالاری از مرکز آموزشی و درمانی پورسینا/ از حضور سرزده در داروخانه تا بازدید میدانی از طرح‌های توسعه مرکز

رییس دانشگاه علوم پزشکی گیلان به‌منظور نظارت بر ارائه خدمات درمانی، پیشرفت فیزیکی طرح‌های توسعه و همچنین رفع گره های موجود در فرایند احداث و تکمیل آنها، از مرکز آموزشی و درمانی پورسینا ی رشت بازدید کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (وب دا)؛ دکتر ارسلان سالاری- رییس دانشگاه علوم پزشکی گیلان پیش از ظهر روز دوشنبه ، نهم اسفندماه سال جاری از بخش‌های جدیدالاحداث MRI و   CTاسکن و بخش‌های درمانی مرکز آموزشی و درمانی پورسینای رشت بازدید کرد.
رییس دانشگاه علوم پزشکی گیلان در این بازدید با اشاره به اتمام فرایند احداث ساختمان بخش MRI و CT اسکن مرکز آموزشی و درمانی پورسینا،  بر ضرورت ازسرگیری پیگیری‌ها جهت راه‌اندازی دستگاه‌های مذکور تأکید کرد.
لازم به ذکر است:  دستگاه MRI جدید مرکز آموزشی و درمانی پورسینای رشت یک و نیم تسلا و دارای دقت، قدرت و سرعت استاندارد جهانی می باشد.
مرکز آموزشی و درمانی پورسینا حدود ۲۰ سال پیش، دارای یک دستگاه MRI یک تسلا بود اما با توجه به اینکه این مرکز آموزشی و درمانی به‌عنوان تنها سانتر ترومای استان گیلان، مرکز پذیرش بیماران نورولوژی و نوروسرجری نیز می باشد، نصب و راه‌اندازی دومین دستگاه MRI پیشرفته با نرم جهانی از ضروریات این مرکز بود.
هم‌اکنون مرکز آموزشی و درمانی پورسینا دارای دو دستگاه MRI یک و یک و نیم تسلا و همچنین سه دستگاه CT اسکن می باشد.
دکتر سالاری همچنین طی بازدیدی از داروخانه شبانه‌روزی  طرح گسترش بخش جراحی و بخش آنژیوگرافی محیطی مرکز آموزشی و درمانی پورسینا ، با حضور در محل احداث بیمارستان 350 تخت خوابی پورسینا، از طرح مشترک دانشگاه با قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیا سپاه نیز بازدید کرد و از نزدیک در جریان احداث آن قرار گرفت.
 در بازدید امروز معاونان درمان، توسعه مدیریت، منابع و برنامه‌ریزی و جمعی از مدیران ستادی دانشگاه علوم پزشکی گیلان نیز حضور داشتند.

  • گروه خبری : اخبار برگزیده دانشگاه,آخرین اخبار
  • کد خبر : 83614
کلمات کلیدی
کبری  صبحی
خبرنگار

کبری صبحی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آخرین بروز رسانی : 1400/12/09 14:07