ارزیابی شش هزار نمونه غذایی و بهداشتی در سال ۱۴۰۳
مدیر آزمایشگاه کنترل معاونت غذا و دارو دانشگاه بیان نمود که در سال ۱۴۰۳ تعداد ۶۱۹۵۲ انواع نمونههای مواد خوراکی و بهداشتی ارزیابی شده است.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (گیلوبدا)؛ مهندس فرید خلیلی - مدیر آزمایشگاه کنترل معاونت غذا و دارو دانشگاه در خصوص عملکرد مناسب آزمایشگاه کنترل مواد غذایی و بهداشتی بیان نمود که در سال ۱۴۰۳ تعداد ۶۱۹۵۲ انواع نمونههای مواد خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی جهت انجام آزمونهای فیزیکو شیمیایی و میکروبی پذیرش و ارزیابی شده است.
مهندس فرید خلیلی در ادامه با اعلام همکاری مستمر با اداره کل آزمایشگاههای سازمان غذا و دارو و سایر معاونتهای غذا و دارو سراسر کشور جهت تشخیص ژنهای تراریخته از آزمون تراریخنه بر روی ۹۱ نمونه انواع محصولات خبر داد.
وی با تاکید بر رتبه خوب آزمایشگاه گیلان در سطح کشور، عنوان کرد که با تلاش و پیگیریهای صورت گرفته از سوی معاونت غذا و دارو موفق به نصب و راهاندازی یک دستگاه گازکروماتوگرافی HPLC به منظور اندازهگیری نگهدارندهها، شیرینکنندهها و مایکوتوکسینها و… در مواد غذایی شدهایم.
مدیر آزمایشگاه کنترل معاونت غذا و دارو دانشگاه در پایان گفت: آزمایشگاه گیلان در طرحهای کشوری از جمله کاهش میزان قند، نمک و چربی، پایش میزان ید در نمکهای مصرفی خانوار، غنیسازی آرد با آهن و اسید فولیک و پایش میزان اسیدهای چرب ترانس در روغنهای مصرفی شرکت داشته و بر نحوه عملکرد آزمایشگاههای همکار، مجاز و واحدهای تولیدی نظارت دارد.

نظر دهید