• 1403/07/15 - 13:34
  • تعداد بازدید خبر : 177
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

برگزاری سومین نشست زیرکارگروه تخصصی تغذیه سند پیشگیری و کنترل بیماری های غیر واگیر و عوامل خطر مرتبط در رشت

سومین نشست هماهنگی بین بخشی زیرکارگروه تخصصی تغذیه با اهداف تغذیه ای سند پیشگیری و کنترل بیماری های غیر واگیر و عوامل خطر مرتبط با حضور معاون بهداشتی دانشگاه برگزار شد.

 به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان ( گیل وب دا)؛ در ابتدای این نشست، دکتر سید محمود رضوانی – معاون بهداشتی دانشگاه با بیان اینکه تغذیه در بروز بسیاری از بیماری ها تاثیرگذار است، اهمیت سلامت را یادآور شد و افزود؛ حفظ و ارتقای سلامت جامعه تنها بر عهده دانشگاه علوم پزشکی نیست بلکه همه سازمان ها نسبت به تحقق آن مسئولیت دارند.

معاون بهداشتی دانشگاه با اشاره به اینکه چاقی، فشار خون بالا،  دیابت و سرطان در استان از مهمترین دغدغه های سلامت است، بر آموزش کارکنان در راستای توجه نسبت به سلامت خود و خانواده های آنها تاکید کرد.

 وی در ادامه اظهار کرد؛  تمام تلاش ما این است که این آگاهی را به هم استانی ها بدهیم که با تغذیه مناسب، فعالیت بدنی کافی و سبک زندگی سالم به دور از دخانیات می توان از بروز بسیاری از بیماری ها پیشگیری کرد و این مهم با کمک همه دستگاه ها امکانپذیر است.

مرسده رشیدی نژاد- رئیس گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه نیز  در این نشست ، با ارائه گزارشی از عملکرد ادارات و سازمان هایی که طی شش ماه گذشته نسبت به اجرایی شدن اهداف تغذیه ای سند پیشگیری و کنترل بیماری های غیرواگیر و عوامل خطر مرتبط اقدام کرده اند، همکاری بیش از پیش دستگاه های دولتی عضو کمیته فوق را خواستار شد.

  گفتنی است؛ سومین جلسه هماهنگی بین بخشی زیرکارگروه تخصصی تغذیه با ادارات مرتبط با اهداف تغذیه ای سند پیشگیری و کنترل بیماری های غیر واگیر و عوامل خطر مرتبط در سالن اجلاس معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان برگزار شد.

 

 

  • گروه خبری : اخبار دانشگاه,آخرین اخبار,اخبار اختصاصی
  • کد خبر : 129487

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آخرین بروز رسانی : 1403/07/15 13:34