- 1404/06/11 برگزاری اولین ملاقات مردمی رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان در شهریور ماه ۱۴۰۴
- 1404/06/11 دقت در نظارتهای درمانی، کلید جلوگیری از مشکلات قانونی است
- 1404/06/11 دومین بازنگری تشکیلات تفصیلی دانشکدههای آموزشی دانشگاه علوم پزشکی گیلان
- 1404/06/11 پیام تبریک رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان به مناسبت آغاز امامت حضرت ولی عصر(عج)
دبیر کمیته علمی کشوری کرونا:
پروتکل مقابله با عوارض پساکووید تهیه شده است
دبیر کمیته علمی کشوری کرونا گفت: در دوران پساکووید، سیستم های بدن می تواند درگیر عوارض طولانی مدت شوند و معضل کنونی جهانی، عوارض پساکووید است که در دنیا پروتکل های مختلفی برای مقابله با آنها در حال تهیه است.
دکتر حمیدرضا جماعتی در گفتگو با خبرنگار وبدا، اظهار داشت: کمیته علمی کشوری کرونا از سال قبل، پروتکل مقابله با عوارض دوران پساکووید را تهیه و به معاونت درمان ارائه کرده است که پس از تایید این معاونت، به مراکز درمانی و دانشگاه های علوم پزشکی، ابلاغ می شود.
وی افزود: باتوجه به تجمعات باشکوه مذهبی در ایام حج در عربستان و اربعین در عراق، توصیه ما به زائران سفرهای زیارتی، تکمیل واکسیناسیون است. نیاز است افراد سه دُز واکسن و افراد در معرض خطر، نوبت یا نوبت های یادآور را حتی با واکسن های موجود، تزریق کنند.
دکتر جماعتی یادآور شد: توصیه دیگر ما به زائران، دوری از تجمعات شلوغ، استفاده از ماسک، شستشوی مداوم دستها با ضدعفونی کننده ها و در صورت امکان، رعایت فاصله فیزیکی است چون بخشی از زائران، سالمندان و یا بیماران دارای بیماری های زمینه ای مزمن هستند، میزان بستری و گرفتاری آنها بالاتر و نیاز است که شیوه نامه های بهداشتی، رعایت شود.


نظر دهید