• 1402/05/17 - 05:27
  • تعداد بازدید خبر : 198
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

چهارمین جلسه کمیته فنی سلامت و امنیت غذایی با محوریت سلامت و کیفیت نان در سال 1402 برگزار گردید.

جلسه کمیته فنی سلامت و امنیت غذایی با محوریت  سلامت و کیفیت نان  در تاریخ 1402/05/16با حضور رئیس دبیرخانه کارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی، معاون فنی  معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان، مدیر نظارت بر فرآورده های غذایی معاونت غذا و دارو دانشگاه و کارشناس  سلامت و امنیت غذایی دانشگاه تشکیل گردید که در این نشست، به موضوعات از قبیل  لزوم تقویت اقدامات مبنی بر برخورداری آحاد جامعه از نان کامل ، سند پیشگیری و کنترل بیماریهای غیر واگیر و عوامل خطر مرتبط استان گیلان،  دستور کار برای مجمع سلامت استان،کارگروه سلامت شهرستانها، برنامهNCD ، برنامه ایمنی آب و  فاضلاب، برنامه ایمنی موادغذایی(سلامت و کیفیت نان، برنج)، جوانی جمعیت، مدیریت پسماند، خودکشی، هاری و غیره  بحث، گفت و گو  و مصوباتی دراین مورد به تصویب رسید.

  • گروه خبری : سلامت و امنیت غذایی
  • کد خبر : 108502
{author_name}
تصویر نویسنده :

تصاویر

آخرین بروز رسانی : 1402/05/17 05:27
آرشیو
Caspian Journal of Health Research

Caspian Journal of Health Research

Journal of Dentomaxillofacial Radiology , Pathology and Surgery

Journal of Dentomaxillofacial Radiology , Pathology and Surgery

Journal of Holistic Nursing and Midwifery

Journal of Holistic Nursing and Midwifery

Research in Medical Education

Research in Medical Education

Iranian Journal of Neurosurgery

Iranian Journal of Neurosurgery

Caspian Journal of Neurological Sciences

Caspian Journal of Neurological Sciences

Journal of Guilan University of Medical Science

Journal of Guilan University of Medical Science

Iranian Journal of Vascular Surgey and Endovascular Therapy

Iranian Journal of Vascular Surgey and Endovascular Therapy