• 1400/10/14 - 09:28
  • تعداد بازدید خبر : 557
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
نماینده مردم آستانه‌اشرفیه و بندرکیاشهر در مجلس شورای اسلامی:

وزارت بهداشت یکی از پرکارترین وزارتخانه‌ های دولت سیزدهم

نماینده مردم آستانه‌اشرفیه و بندرکیاشهر در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه با اقدام به‌موقع و انقلابی مجموعه دولت به‌ویژه وزارت بهداشت اکنون نظام سلامت در پی مردم هست تا نسبت به واکسینه کردن آن‌ها اقدام کند، گفت: پوشش حداکثری در واکسیناسیون کرونا یکی از مزیت‌های نسبی دولت کنونی نسبت به گذشته است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (وب دا) ؛ مهندس ابراهیم نجفی، نماینده مردم شهرستان آستانه‌اشرفیه و بندر کیاشهر در مجلس شورای اسلامی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار وبدا در رشت با اشاره به اقدامات وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی طی چند ماه اخیر، اظهار کرد: یکی از پرکارترین وزارتخانه‌های دولت سیزدهم که همگام با دیگر دستگاه‌ ها و نهاد ها در کنار مردم بوده و نقش حیاتی در مدیریت بیماری کرونا داشته، وزارت بهداشت بوده است.

وی با اشاره به شیوع افسارگسیخته و مرگ‌و میر بالای بیماران کرونا در کشور، پیش از آغاز به کار رسمی دولت سیزدهم، افزود: متأسفانه به سبب گره زدن سلامت مردم به موضوعات غیرواقعی ازجمله مذاکرات، دولت پیشین واکسینه کردن مردم را جدی نگرفت و ما شاهد مرگ‌ومیر روزانه ایرانیان تا حدود 700 نفر بودیم.

عضو مجمع نمایندگان گیلان در خانه ملت با بیان اینکه قبلاً مردم در صف‌های طولانی دریافت واکسن بودند و اعتراضات عمومی در این رابطه بسیار زیاد بود، گفت: خوشبختانه با اقدام به‌موقع و انقلابی مجموعه دولت به‌ویژه وزارت بهداشت اکنون نظام سلامت در پی مردم هست تا نسبت به واکسینه کردن آن‌ها اقدام کند و این پوشش حداکثری واکسیناسیون عمومی مردم علیه کرونا یک مزیت نسبی دولت کنونی در مقایسه با دیگر دولت‌های پیشین است.

 نماینده مردم آستانه‌اشرفیه و بندرکیاشهر در مجلس شورای اسلامی با اشاره به پیشتازی گیلان در واکسیناسیون عمومی علیه کرونا در کشور، خاطرنشان کرد: علیرغم ضعف‌های زیرساختی در استان به‌ویژه در بخش بهداشت و درمان این استان توانست با کار جهادی مدافعان سلامت، سپاه و بسیج، هلال‌احمر و دیگر گروه‌ های مشارکت‌کننده در پوشش حداکثری واکسیناسیون کرونا حائز رتبه نخست کشور و مورد تجلیل وزیر بهداشت قرار بگیرد.

مهندس نجفی با اشاره به رشد شاخص ‌های سلامت در گیلان نسبت به سال‌های گذشته، گفت: تغییر رویکرد، تلاش مضاعف و کار جهادی مجموعه وزارت بهداشت به‌ویژه دانشگاه علوم پزشکی گیلان محسوس بوده و باید این رویه مضافاً در استان دنبال شود.

وی با بیان اینکه امروزه کمبود پزشک متخصص و تجهیزات پزشکی ازجمله نیازمندی‌های عرصه بهداشت و درمان است، تصریح کرد: گرچه اخیر تأمین و توزیع پزشکان متخصص و تجهیزات پزشکی و سرمایه‌ای با در نظر گرفتن اولویت‌ها به مناطق کم برخوردار صورت گرفته اما لازم است این ظرفیت‌ها باپشتکار بیشتر در کل استان به‌ویژه شهرستان آستانه‌اشرفیه افزایش یابد.

 

 

  • گروه خبری : اخبار برگزیده دانشگاه,آخرین اخبار
  • کد خبر : 81446
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آخرین بروز رسانی : 1400/10/14 09:28
آرشیو
Caspian Journal of Health Research

Caspian Journal of Health Research

Journal of Dentomaxillofacial Radiology , Pathology and Surgery

Journal of Dentomaxillofacial Radiology , Pathology and Surgery

Journal of Holistic Nursing and Midwifery

Journal of Holistic Nursing and Midwifery

Research in Medical Education

Research in Medical Education

Iranian Journal of Neurosurgery

Iranian Journal of Neurosurgery

Caspian Journal of Neurological Sciences

Caspian Journal of Neurological Sciences

Journal of Guilan University of Medical Science

Journal of Guilan University of Medical Science

Iranian Journal of Vascular Surgey and Endovascular Therapy

Iranian Journal of Vascular Surgey and Endovascular Therapy