• 1404/07/08 - 11:18
  • تعداد بازدید خبر : 19
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

نشست تخصصی تدوین برنامه سلامت برنج با حضور دستگاه‌های اجرایی استان

هشتمین جلسه کمیته فنی تدوین برنامه سلامت محصول برنج استان در معاونت غذا و دارو دانشگاه برگزار شد.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (گیل‌وب‌دا)؛ هشتمین جلسه کمیته فنی تدوین برنامه سلامت محصول برنج استان به میزبانی این معاونت و با حضور نمایندگانی از سازمان ملی استاندارد، جهاد کشاورزی، مؤسسه تحقیقات برنج، معاونت بهداشتی دانشگاه و دبیرخانه امنیت غذایی استان برگزار شد.

این نشست با هدف بررسی نحوه نمونه‌برداری از محصول برنج سفید در شالیکوبی‌های هشت منطقه از شهرهای رشت و خمام تشکیل شد. در این جلسه دستورالعمل‌ها، ضوابط و استانداردهای موجود در زمینه حداقل تعداد نمونه، روش‌های نمونه‌برداری، آزمون‌های مرتبط و تجهیزات مورد نیاز مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

گفتنی است بررسی وضعیت سلامت محصولات کشاورزی بر اساس مصوبات شورای سلامت استان در دستور کار سازمان‌های مرتبط قرار دارد و در همین راستا، محصول برنج تولیدی استان نیز پس از انجام بررسی‌های فنی، از نظر شاخص‌های سلامت مورد ارزیابی قرار می‌گیرد.

  • گروه خبری : اخبار دانشگاه,آخرین اخبار,اخبار اختصاصی
  • کد خبر : 145263
{author_name}
تصویر نویسنده :

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آخرین بروز رسانی : 1404/07/08 11:18
آرشیو
Caspian Journal of Health Research

Caspian Journal of Health Research

Journal of Dentomaxillofacial Radiology , Pathology and Surgery

Journal of Dentomaxillofacial Radiology , Pathology and Surgery

Journal of Holistic Nursing and Midwifery

Journal of Holistic Nursing and Midwifery

Research in Medical Education

Research in Medical Education

Iranian Journal of Neurosurgery

Iranian Journal of Neurosurgery

Caspian Journal of Neurological Sciences

Caspian Journal of Neurological Sciences

Journal of Guilan University of Medical Science

Journal of Guilan University of Medical Science

Iranian Journal of Vascular Surgey and Endovascular Therapy

Iranian Journal of Vascular Surgey and Endovascular Therapy