معاون بهداشتی دانشگاه در برنامه تلویزیونی شبکه باران؛
نان کامل نسبت به نانهای تهیه شده با آرد سفید از ارزش تغذیهای بالاتری برخوردار است
معاون بهداشتی دانشگاه در برنامه تلویزیونی شبکه باران تأکید کرد: نان کامل نسبت به نانهای تهیه شده با آرد سفید از ارزش تغذیهای بالاتری برخوردار است و میتواند از ابتلا به بسیاری از بیماریها پیشگیری کند.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (گیلوبدا)؛ دکتر سید مهدی سلیمانی در گفتگو با برنامه تلویزیونی «صبح تازه» شبکه استانی باران، همزمان با پویش ملی اطلاعرسانی تغذیهی سالم با محوریت ترویج مصرف نان سالم اظهار کرد: نان کامل که سبوس و گیاهک گندم دارد در پیشگیری از ابتلا به بیماریها از جمله مشکلات قلبی - عروقی، مشکلات گوارشی، سرطانها، چاقی و مشکلات متابولیکی مؤثر است.
وی افزود: بررسیهای انجام شده در کشور نشان میدهد که مردم ایران نان کامل را کمتر و نان سفید را بیشتر مصرف میکنند درحالیکه نان کامل نسبت به نانهای تهیه شده با آرد سفید از ارزش تغذیهای بالاتری برخوردار است.
معاون بهداشتی دانشگاه با بیان اینکه قسمت اعظمی از انرژی، پروتئین، املاح و ویتامینهای موردنیاز بدن انسان توسط نان تأمین میشود گفت: باتوجهبه نقش نان در سلامت فرد و رفع نیازهای موردنیاز بدن، کیفیت نان تأثیر مستقیمی بر سلامت جامعه دارد.
دکتر سلیمانی اعلام کرد: طبق گزارش بار بیماریها، در سال ۲۰۲۳ مصرف کم غلات نان کامل اصلیترین عامل خطر رژیم غذایی در مرگ زودهنگام در کشور ما بوده و در همان سال، بیش از ۱۰ هزار مرگ زودرس به دلیل بیماریهای قلبی - عروقی، دیابت و برخی سرطانها به دلیل مصرف کم غلات کامل در ایران رخ داده است پس همین آمار کافیست تا نشان دهد که اهمیت مصرف نان کامل تا چه میزان است.
وی ابراز امیدواری کرد: با همت مسئولان و اطلاعرسانی به مردم، بتوانیم نقش مؤثری در راستای تأمین و ارتقای سلامتی مردم بهویژه از لحاظ تغذیهی سالم داشته باشیم.
نظرات
0 نظر برای این مطلب وجود دارد
- برگزاری جلسه کمیته نظارت بر مراکز درمان با داروهای آگونیست با محوریت بررسی گزارشهای بازدید و اتخاذ تصمیمات کلیدی
- برگزاری جلسه بررسی چالشهای بیمارستان شهید بهشتی بندر انزلی با محوریت ارتقای بهرهوری
- برگزاری سومین پویش عکس سفره شب یلدا
- کارگاه مراقبت و کنترل بیماریهای حاد تنفسی برگزار شد
- دانشجویان علوم پزشکی، سفیران سلامت و امید جامعهاند
- پیام تبریک معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه گیلان به مناسب روز دانشجو
- «صدای دانشجویان» فرصت پیشرفت دانشگاه است
- نان کامل نسبت به نانهای تهیه شده با آرد سفید از ارزش تغذیهای بالاتری برخوردار است
- تکمیل دانشکده پزشکی و بهرهگیری از منابع انسانی اولویت گیلان است
- گزارش تصویری | جشن روز دانشجو در دانشگاه علوم پزشکی گیلان
- دانشجو محور «نشاط و معنویت» جامعه است
- برگزاری کارگاه آشنایی با کتابخانه دیجیتال و نرمافزار کتابخانه
- برگزاری ایستگاه سلامت در مسجد موسی بن جعفر شهرستان لنگرود
- دانش؛ عبادتی عارفانه و خدمتی الهی است
- انتصاب سرپرست اعتباربخشی معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی گیلان
- کلینیک تخصصی سالمندان در رشت افتتاح شد
- انتصاب سرپرست اعتباربخشی معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی گیلان
- گزارش تصویری | جشن روز دانشجو در دانشگاه علوم پزشکی گیلان
- پیام تسلیت مدیریت روابط عمومی دانشگاه در پی درگذشت همکار دانشکده پزشکی
- گروههای توانبخشی گیلان دغدغههایشان را با رئیس دانشگاه در میان گذاشتند
- ادامه روند عادی آموزش در گیلان با تثبیت شرایط و کنترل چرخه انتقال آنفلوانزا
- پیام تسلیت مدیریت روابط عمومی دانشگاه در پی درگذشت ابوی همکار معاونت درمان
- آغاز پویش ملی اطلاعرسانی تغذیه سالم با شعار نان و سلامت
- «صدای دانشجویان» فرصت پیشرفت دانشگاه است
- تأکید مشترک امام جمعه و سرپرست بهداشت ماسال بر همافزایی برای اجرای سیاستهای جوانی جمعیت
- گرامیداشت یکصدمین سالگرد درگذشت خیر سلامت و پیشکسوت فرهنگی پورسینا
- حضور علمی اعضای هیئتعلمی دانشکده پرستاری و مامایی شهید بهشتی رشت در کنگره بینالمللی نارسایی قلب ایران
- تکمیل دانشکده پزشکی و بهرهگیری از منابع انسانی اولویت گیلان است
- پلمب یک مطب پزشکی غیر مجاز به دلیل ارائه خدمات درمانی توسط فردی غیر پزشک و فاقد صلاحیت در شهرستان رشت
- جشنواره تقدیر از پژوهشگران و فناوران برتر دانشگاه تمدید شد








نظر دهید