• 1402/12/22 - 14:35
  • تعداد بازدید خبر : 351
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

بررسی تراریختگی 60 نمونه ماده غذایی در سال 1402

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان از پذیرش 60 نمونه ماده غذایی جهت بررسی تراریختگی در سال 1402 خبر داد.

 
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان ( وب دا) ؛دکتر فیروز سرودی- معاون غذا و دارو دانشگاه در این خصوص اظهار داشت؛  با توجه به توانمندی آزمایشگاه معاونت غذا و دارو در شناسایی فرآورده های تراریخته؛تعداد 60 نمونه موادغذایی ارسالی از معاونت های غذا و دارو کشور پذیرش و از لحاظ تراریختگی مورد آزمون قرار گرفت.
وی در پایان افزود؛ سازمان غذا و دارو با توجه به وظیفه ذاتی خود که تضمین سلامت و ایمنی مواد غذایی است از سال 1387، دستورالعملی را تحت عنوان دستورالعمل اجرایی نحوه نظارت و بررسی مواد اولیه و واردات فرآورده های غذایی تغییر ژنتیک یافته تدوین نموده که به موجب آن انجام آزمون های تخصصی بر روی فراآورده های تراریخته برای تمامی تولیدکنندگان و واردکنندگان لازم الاجرا می باشد.
لازم به ذکر است؛ محصولات تراریخته ، محصولاتی  هستند که با تغییرات آزمایشگاهی، به ترکیب جدید ژنتیکی تبدیل شده‌اند و ساختار ژنتیکی آنها با مهندسی ژنتیک، تغییر یافته باشد.
  • گروه خبری : اخبار دانشگاه,آخرین اخبار,اخبار اختصاصی
  • کد خبر : 120091
{author_name}
تصویر نویسنده :

آخرین بروز رسانی : 1402/12/22 14:35
آرشیو
Caspian Journal of Health Research

Caspian Journal of Health Research

Journal of Dentomaxillofacial Radiology , Pathology and Surgery

Journal of Dentomaxillofacial Radiology , Pathology and Surgery

Journal of Holistic Nursing and Midwifery

Journal of Holistic Nursing and Midwifery

Research in Medical Education

Research in Medical Education

Iranian Journal of Neurosurgery

Iranian Journal of Neurosurgery

Caspian Journal of Neurological Sciences

Caspian Journal of Neurological Sciences

Journal of Guilan University of Medical Science

Journal of Guilan University of Medical Science

Iranian Journal of Vascular Surgey and Endovascular Therapy

Iranian Journal of Vascular Surgey and Endovascular Therapy