اخبار فوری
                                            
                                            - 9 آبان 1404 پیام تسلیت امام جمعه تالش در پی درگذشت والده دکتر محمدتقی آشوبی
- 9 آبان 1404 نماینده مردم شهرستان لنگرود در مجلس شورای اسلامی، درگذشت والده دکتر محمدتقی آشوبی را تسلیت گفت
- 9 آبان 1404 نماینده مردم رشت و خمام درگذشت والده دکتر آشوبی را تسلیت گفت
- 9 آبان 1404 پیام تسلیت معاون تقنینی معاونت پارلمانی ریاست جمهوری در پی درگذشت والده رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان
تولد اورژانسی نوزاد پسر با وضعیت بریچ در بیمارستان غدیر سیاهکل
مادری که جنین وی در وضعیت بریچ قرار داشت با کمک کادر پرستاری کشیک در اورژانس بیمارستان غدیر سیاهکل نوزاد خود را به دنیا آورد.
به گزارش روابط عمومی بیمارستان غدیر سیاهکل؛ مادری که جنین وی در وضعیت بریچ قرار داشت  با کمک کادر پرستاری کشیک در اورژانس بیمارستان غدیر سیاهکل نوزاد خود را به دنیا آورد.
این مادر و نوزاد بعد از انجام اقدامات اولیه و پس از اطمینان از مساعد بودن حال عمومی مادر، به همراه نوزاد به بیمارستان پیروز لاهیجان برای مراقبت های بیشتر اعزام شدند.
در برخی از موارد، وضعیت قرارگیری جنین به شکلی است که جنین هنگام زایمان با پا خارج خواهد شد. به این شکل قرارگیری، تولد بریچ (Breech) یا وارونه گفته میشود.
گفتنی است؛ زایمان طبیعی نوزاد بریچ اتفاق معمولی نبوده و معمولا در شرایط بسیار اورژانسی انجام می پذیرد که این مهم با کمک کادر پرستاری بیمارستان غدیر سیاهکل با موفقیت به انجام رسید. 
 
        
             تصویر نویسنده : 
            
        
     
             
                        
 
                                     
                                               
             
             
             
            
نظر دهید