- 27 آذر 1404 رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان روند پیشرفت پروژههای بهداشتی و درمانی شهرستان رودبار را بررسی کرد
- 27 آذر 1404 بازدید رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان از مرکز جامع خدمات سلامت لوشان
- 27 آذر 1404 روز وحدت حوزه و دانشگاه، تجلی پیوند مبارک علم و ایمان
- 26 آذر 1404 فیلم | دعوت معاون توسعه دانشگاه از کارکنان دانشگاه جهت شرکت در سومین پویش عکس سفره شب یلدا
نجات بهموقع راننده جوان دچار تشنج در حادثه رانندگی با حضور مدیر شبکه بهداشت و درمان لنگرود
حادثه رانندگی در مقابل مرکز بهداشت لنگرود، با اقدام سریع نیروهای حفاظت فیزیکی و حضور بهموقع مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان، منجر به نجات جان یک راننده جوان شد که دچار تشنج حین رانندگی شده بود.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (گیلوبدا)؛ رانندهای جوان حین رانندگی دچار تشنج شد و پس از ازدستدادن کنترل خودرو، با یک ماشین متوقف در کنار خیابان برخورد کرد.
در پی این حادثه، نیروهای حفاظت فیزیکی مرکز بهداشت بلافاصله راننده را از خودرو خارج کرده و اقدامات اولیه امدادی را انجام دادند. در ادامه، دکتر رامین غلامپور سیگارودی، مدیر شبکه بهداشت و درمان لنگرود، با حضور در محل حادثه، وضعیت بیمار را بررسی و پس از معاینه اولیه، دستور تماس فوری با مرکز فوریتهای پزشکی (۱۱۵) را صادر کرد.
پس از حضور تیم اورژانس، اقدامات درمانی لازم انجام و بیمار برای ادامه مراقبتهای تخصصی به بیمارستان منتقل شد.
دکتر غلامپور سیگارودی در حاشیه این حادثه اظهار داشت: «اقدام سریع و هماهنگی میان نیروهای شبکه بهداشت و مرکز اورژانس، نقش مهمی در جلوگیری از بروز عوارض جبرانناپذیر برای این بیمار داشت. آمادگی و حضور بهموقع نیروهای ما، بخش مهمی از مأموریت شبکه در حفظ جان مردم است.»

نظر دهید