جلسه آموزشی - توجیهی ویژه مسئولین فنی واحدهای تولیدی موادغذایی و آشامیدنی در شهرستان لنگرود
بهمن ماه ۱۴۰۱,به اهتمام واحد نظارت بر مواد غذایی شبکه بهداشت و درمان ،جلسه آموزشی -توجیهی ویژه مسئولین فنی واحدهای تولیدی موادغذایی و آشامیدنی لنگرود در سالن اجتماعات مرکز بهداشت این شهرستان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان لنگرود:
8بهمن ماه ۱۴۰۱,به اهتمام واحد نظارت بر مواد غذایی شبکه بهداشت و درمان ،جلسه آموزشی -توجیهی ویژه مسئولین فنی واحدهای تولیدی موادغذایی و آشامیدنی لنگرود با تاکید بر مراعات موازین بهداشتی و رعایت استاندار تولید در راستای حفظ سلامتی جامعه در سالن اجتماعات مرکز بهداشت این شهرستان برگزار شد.
دکتر عاشوری ضمن خیر مقدم به مشارکت و همیاری واحدها در مراعات موازین بهداشتی تاکید کرد
مهندس امید محمدی تربتی-کارشناس مسئول نظارت بر مواد غذایی-بهداشتی بیان کرد این جلسه به منظور بررسی و تشریح دستورالعمل های جدید صدور و تمدید و اصلاح انواع پروانه های ساخت موادغذایی و آشامیدنی می باشد همچنین توضیحات لازم در رابطه با برچسب گذاری و عملکرد بهداشتی مورد انتظار از واحدها و مرکز بهداشت در این خصوص ارائه داد
در طول جلسه به نمایندگان واحدهای تولیدی فرصت داده شد پیشنهادات و راهکارهای واحد خود را مطرح نمایند تا مورد بررسی قرار گیرد .ص
نظر دهید