بازدید صنفی و بهداشتی از مراکز عرضه فرآوردههای پروتئینی در فومن
به منظور پایش بهداشتی و صنفی مراکز عرضه گوشت قرمز و سفید، تیم مشترک متشکل از کارشناسان بهداشت محیط، دامپزشکی و صنعت، معدن و تجارت از واحدهای صنفی مرتبط در شهرستان فومن بازدید کردند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (گیل وبدا)؛در این برنامه نظارتی که با هدف حفظ سلامت مصرفکنندگان و ارتقای کیفیت فرآوردههای پروتئینی برگزار شد، کارشناسان بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان فومن به همراه نمایندگان اداره دامپزشکی و اداره صنعت، معدن و تجارت، از قصابیها، مرغفروشیها و مراکز عرضه فرآوردههای پروتئینی سطح شهرستان بازدید به عمل آوردند.
در جریان این بازدید، وضعیت بهداشت فردی فروشندگان، شرایط بهداشتی نگهداری محصولات، سلامت تجهیزات و ابزار کار، و استانداردهای محیطی مورد ارزیابی دقیق قرار گرفت. همچنین نمونهبرداریهای لازم از فرآوردهها انجام و آموزشهای لازم برای بهبود شرایط بهداشتی به متصدیان ارائه شد.
به گفته کارشناسان حاضر، در این نظارتها مقادیری فرآوردههای تاریخمصرف گذشته و فاقد شرایط بهداشتی مناسب کشف و معدوم شد. مسئولان تأکید کردند این بازدیدهای صنفی و بهداشتی بهصورت دورهای و مستمر در سطح شهرستان ادامه خواهد داشت تا از عرضه محصولات ناسالم به شهروندان جلوگیری شود.
شهروندان میتوانند هرگونه تخلف بهداشتی در مراکز عرضه مواد غذایی را از طریق سامانه تلفنی ۱۹۰ گزارش دهند.


نظر دهید