- 1404/03/04 تجلیل از تیم فوتسال دانشجویان علوم پزشکی گیلان در نشست هیئترئیسه دانشگاه
- 1404/03/03 بازدید رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان از بیمارستان دکتر پیروز لاهیجان با حضور نماینده مجلس و فرماندار
- 1404/03/03 با قول مساعد مسئولان شهرستانی، کلینیک لاهیجان در هفته دولت افتتاح میشود
- 1404/03/03 تمرکز دانشگاه علوم پزشکی گیلان بر ارتقای جامع سلامت لاهیجان؛ از رفع چالشها تا توسعه بخشهای تخصصی
برگزاری کرسی آزاداندیشی و ویزیت رایگان در دانشگاه پیام نور منجیل به مناسبت هفته ملی جمعیت
همزمان با هفته ملی جمعیت، برنامهای شامل کرسی آزاداندیشی، ویزیت رایگان، مراقبتهای سلامت و کارگاه آموزشی فرزندپروری در دانشگاه پیام نور منجیل برگزار شد.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (گیلوبدا)؛ به مناسبت فرارسیدن هفته ملی جمعیت، برنامهای با محوریت سلامت و آگاهیبخشی در دانشگاه پیام نور شهر منجیل برگزار شد.
این برنامه با حضور دکتر سید اسداله علوی، معاون شبکه بهداشت و درمان شهرستان رودبار، و با همکاری اعضای تیم سلامت مرکز خدمات جامع سلامت شهری روستایی منجیل اجرا گردید.
در این رویداد، خدماتی شامل ویزیت رایگان پزشک عمومی، مراقبت فشار خون و قند خون، برگزاری کارگاه آموزشی فرزندپروری و ارائه مبانی مرتبط با جوانی جمعیت به گروه هدف شامل استادان و دانشجویان ارائه شد.
همچنین در حاشیه این برنامه، کرسی آزاداندیشی با موضوعات مرتبط با جمعیت، خانواده و نقش دانشگاه در ارتقای آگاهی عمومی برگزار شد که مورد استقبال شرکتکنندگان قرار گرفت.

نظر دهید