- 1403/12/04 نشست مشترک نماینده مردم لاهیجان و سیاهکل با رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان برگزار شد
- 1403/12/04 نشست مشترک و دیدار نماینده مردم شهرستان لنگرود با رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان
- 1403/12/04 جلسه آمادگی برای مقابله و پیشگیری با بحران دانشگاه علوم پزشکی گیلان برگزار شد
- 1403/12/04 اعزام کاروان راهیان نور احرار دانشگاه علوم پزشکی گیلان به مناطق عملیاتی جنوب کشور
برپایی کمیته فرماندهی حوادث بیمارستانی در مرکز آموزشی و درمانی ولایت
با حضور دانشیار سلامت در بلایا و فوریتها دانشکده پرستاری و مامایی علوم پزشکی گیلان، کمیته فرماندهی حوادث بیمارستانی در مرکز آموزشی و درمانی ولایت برپا شد.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (گیلوبدا)؛ کمیته فرماندهی حوادث بیمارستانی، با حضور دکتر مقدمنیا - دانشیار سلامت در بلایا و فوریتها دانشکده پرستاری و مامایی علوم پزشکی گیلان در مرکز آموزشی و درمانی ولایت برپا شد.
لزوم آمادگی بیمارستانها در حوادث خارجی مانند بیماریهای همهگیر، زلزله، آتشسوزی، سیل، همچنین حوادث و داخلی مانند اختلال زیرساختی نظیر قطعی آب، برق و گاز و همچنین استقرار و اجرای سامانهی فرماندهی حوادث، در این جلسه مورد بررسی قرار گرفت.
در همین راستا به جهت هماهنگی واحدهای مختلف در حوادث بیمارستانی، کمیته فرماندهی حوادث بیمارستانی HICS با حضور دکتر علاسوند - فرمانده حادثه و دیگر اعضا در قسمت سالن آموزش مرکز برگزار شد.
گفتنی است در این جلسه دکتر مقدمنیا به برسی چارت HICS، انواع بحرانها، فرماندهی حادثه، مدیریت حادثه و شرح وظایف هرکدام از اعضا پرداختند.
نظر دهید