• 1403/02/04 - 13:46
  • تعداد بازدید خبر : 200
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
به مناسبت هفته سلامت؛

برپایی سفره سلامت در بخش‌ها و واحدهای مرکز آموزشی و درمانی پورسینا

همزمان با چهارمین روز از هفته سلامت در راستای ترویج فرهنگ تغذیه سالم کارکنان در بخش‌ها و واحدهای مرکز آموزشی و درمانی پورسینا سفره سلامت برپا شد.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (گیل‌وب‌دا)؛ همزمان با چهارمین روز از هفته سلامت در راستای ترویج فرهنگ تغذیه سالم کارکنان در بخش‌ها و واحدهای مرکز آموزشی و درمانی پورسینا سفره سلامت برپا شد.

به گفته متخصصان تغذیه رژیم غذایی سالم، رژیمی است که «سلامت» کلی بدن ما را حفظ کند یا بهبود بخشد. این رژیم مواد مغذی ضروری (درشت مغذی‌ها و ریز مغذی‌ها) را برای بدن فراهم می‌کند. این موارد به طور معمول شامل انواع غذاها از همه گروه‌های غذایی، از جمله میوه‌ها، سبزیجات، غلات کامل، پروتئین و چربی‌های سالم است.

یک رژیم غذایی سالم باید از نظر توزیع درشت مغذی‌ها متعادل باشد و تعادل مناسبی از کربوهیدرات‌ها، پروتئین‌ها و چربی‌ها برای رفع نیازهای فردی داشته باشد.

علاوه بر این، یک برنامه غذایی سالم باید غذاهای فرآوری شده و تصفیه شده، قندهای افزوده شده و چربی‌های اشباع و ترانس را محدود کند و در عین حال بر مواد مغذی متراکم و غذاهای کامل تمرکز کند.

  • گروه خبری : اخبار دانشگاه,آخرین اخبار,بیمارستان های رشت,اخبار اختصاصی
  • کد خبر : 121803

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آخرین بروز رسانی : 1403/02/04 13:46