- 25 آذر 1404 دورکاری مادران شاغل دارای فرزند در مقطع ابتدایی/ شروع فعالیت اداری در روز دوشنبه اول دی ماه با یک ساعت تأخیر
- 25 آذر 1404 آخرین وضعیت بیماریهای حاد تنفسی در استان بررسی شد
- 25 آذر 1404 پژوهش، زیربنای تحول و محور توسعه در نظام سلامت
- 24 آذر 1404 دیدار رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان با معاون وزارت بهداشت برای رفع موانع حقوقی و توسعهای
انجام نخستین عمل وزیکوپیلوستومی در استان گیلان در مرکز آموزشی و درمانی رازی
برای نخستین بار در استان گیلان عمل وزیکوپیلوستومی بر روی یک بیمار ۵۱ساله در مرکز آموزشی و درمانی رازی رشت انجام شد.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (گیلوبدا)؛ عمل وزیکوپیلوستومی در اتاق عمل اورولوژی برای بیمار آقای ۵۱ساله که ۶ ماه قبل تحت عمل پیوند کلیه قرار گرفته بود و به دلیل نارسایی کلیه با تشخیص تنگی حالب در ناحیه اتصال به مثانه بستری و تحت عمل وزیکوپیلوستومی (اتصال مستقیم لگنچه کلیه به مثانه) قرار گرفت.
گفتنی است؛ این عمل که برای اولینبار در استان گیلان صورت پذیرفت به سرپرستی دکتر غلامرضا مختاری - فوقتخصص پیوند کلیه و کمک حراجی دکتر اردلان اخوان - متخصص اورولوژی و تیم بیهوشی به سرپرستی دکتر حسین خوشرنگ و دکتر حسین پناه متخصصین بیهوشی در اتاق عمل اورولوژی مرکز آموزشی و درمانی رازی رشت انجام شد.

نظر دهید