• 1401/09/07 - 09:41
  • تعداد بازدید خبر : 781
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
دانستنی های حوزه سلامت

چرا دمای دماسنج روی ۴۲ درجه سانتیگراد تنظیم شده است؟

دمای دماسنج روی ۴۲ درجه سانتیگراد تنظیم است.

آیا تا به حال تخم مرغ آب پز کرده اید؟ پس از چند دقیقه جوشیدن، سفیده تخم مرغ که از پروتئین تشکیل شده، متراکم، سفت و سفید می‌شود. این فرآیند دناتوراسیون نام دارد.
 
در دمای ۴۲ درجه سانتیگراد، پروتئین‌های خون نیز به همین ترتیب، شروع به دناتوره شدن (لخته شدن) می‌کنند.
 
بعلاوه، در این دما، اختلالات متابولیک در مغز رخ می‌دهد. متاسفانه چنین شرایط دمایی، کشنده بوده و دیگر دماسنج کاربردی ندارد!
 
 
 
 
  • گروه خبری : دانستنی,اطلاعیه
  • کد خبر : 96137
نرمین قادری
خبرنگار

نرمین قادری

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آخرین بروز رسانی : 1401/09/07 09:41