• 1404/04/28 - 12:11
  • تعداد بازدید خبر : 67
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
در معاونت غذا و دارو دانشگاه گیلان انجام شد؛

چالش‌های انبارهای نگهداری فرآورده‌های غذایی و بهداشتی استان بررسی شد

جلسه‌ای با محوریت بررسی چالش‌ها و مشکلات انبارهای نگهداری فرآورده‌های غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی استان در معاونت غذا و دارو دانشگاه برگزار شد.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (گیل‌وب‌دا)؛ جلسه‌ای با محوریت بررسی چالش‌ها و مشکلات انبارهای نگهداری فرآورده‌های غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی، با حضور دکتر فیروز سرودی معاون غذا و دارو دانشگاه، مدیر و کارشناسان اداره نظارت بر موادغذایی و بهداشتی و اعضای انجمن شرکت‌های پخش استان گیلان در معاونت غذا و دارو دانشگاه برگزار شد.

 

در این نشست، ضمن بررسی مهم‌ترین مسائل مرتبط با شرایط نگهداری فرآورده‌ها، بر ضرورت رعایت ضوابط فنی، بهداشتی و قانونی در انبارهای نگهداری تأکید شد.

 

همچنین اعضای انجمن شرکت‌های پخش، دغدغه‌ها و موانع موجود در مسیر فعالیت شرکت‌های پخش و انبارهای اجاره‌ای را مطرح کردند.

 

در این جلسه اعلام شد که طی سه‌ماهه نخست سال ۱۴۰۴، مجموعاً ۵۰ انبار فرآورده‌های آرایشی و بهداشتی و ۳۰ انبار و شرکت پخش فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی مورد بازدید و بازرسی قرار گرفته‌اند.

 

هدف از این بازدیدها، ارتقاء سطح ایمنی و کیفیت نگهداری فرآورده‌ها و پیشگیری از بروز مخاطرات بهداشتی عنوان شد.

  • گروه خبری : اخبار دانشگاه,آخرین اخبار,اخبار اختصاصی
  • کد خبر : 142211
{author_name}
تصویر نویسنده :

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آخرین بروز رسانی : 1404/04/28 12:11