پیام معاون بهداشتی دانشگاه به مناسبت فرارسیدن روز جهانی غذا
معاون بهداشتی دانشگاه در پیامی فرارسیدن روز جهانی غذا را گرامی داشت و بر دسترسی همه به غذای سالم و کافی تأکید کرد.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (گیلوبدا)؛ در متن این پیام آمده است:
سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد (فائو) هر سال - ۱۶ اکتبر مصادف با ۲۴ مهرماه - روز جهانی غذا را با هدف حساسسازی و کسب حمایت همهجانبه بهمنظور برقراری امنیت غذا و تغذیه برگزار میکند.
سازمان فائو شعار روز جهانی غذا در سال ۲۰۲۵ را «دست در دست هم برای غذاهای سالمتر و آیندهای بهتر» نامگذاری کرده است و خواستار همکاری جهانی برای ایجاد آیندهای صلحآمیز، پایدار، مرفه و با امنیت غذایی است.
مطمئناً با همکاری دولتها، سازمانها، بخشها و جوامع میتوانیم سیستمهای کشاورزی غذایی را متحول کنیم تا اطمینان حاصل شود که همه به یک رژیم غذایی سالم دسترسی دارند و در هماهنگی با کره زمین زندگی میکنند.
در برخی مناطق جهان، شدت ناامنی غذایی بسیار زیاد است. تخمین زده میشود که ۶۷۳ میلیون نفر در دنیا با گرسنگی زندگی میکنند. در برخی مناطق نیز، افزایش شیوع چاقی و ضایعات مواد غذایی به وجود سیستمی نامتعادل اشاره دارد جایی که فراوانی غذا و فقدان آن اغلب در کنار هم وجود دارند.
بهمنظور گرامیداشت این روز با تأکید بر فرهنگسازی الگوی صحیح مصرف غذا، هر سال اقداماتی در راستای آموزش و اطلاعرسانی جامعه از سوی حوزه بهداشت دانشگاه انجام میشود که امید است با اطلاعرسانی بیشتر، روز جهانی غذا و اهداف آن بیشازپیش مورد توجه قرار گیرد.
دکتر سید مهدی سلیمانی معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی استان گیلان

نظر دهید