- 22 آبان 1404 پیام قدردانی وزیر بهداشت از واقف فرهنگی در آیین افتتاح کتابخانه گیلان با قرائت رئیس مرکز روابط عمومی وزارت بهداشت
- 22 آبان 1404 برگزاری جلسه شورای مدیران معاونت توسعه دانشگاه با محوریت دومین جشنواره پایش عملکرد و انضباط مالی و اداری (کوشا)
- 22 آبان 1404 «گیلان» پیشتاز حفظ جمعیت و نشاط ملی
- 22 آبان 1404 «گیلان» تنها استان فاقد بیمارستان جنرال در کشور
نشست تخصصی تدوین برنامه سلامت برنج با حضور دستگاههای اجرایی استان
هشتمین جلسه کمیته فنی تدوین برنامه سلامت محصول برنج استان در معاونت غذا و دارو دانشگاه برگزار شد.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (گیلوبدا)؛ هشتمین جلسه کمیته فنی تدوین برنامه سلامت محصول برنج استان به میزبانی این معاونت و با حضور نمایندگانی از سازمان ملی استاندارد، جهاد کشاورزی، مؤسسه تحقیقات برنج، معاونت بهداشتی دانشگاه و دبیرخانه امنیت غذایی استان برگزار شد.
این نشست با هدف بررسی نحوه نمونهبرداری از محصول برنج سفید در شالیکوبیهای هشت منطقه از شهرهای رشت و خمام تشکیل شد. در این جلسه دستورالعملها، ضوابط و استانداردهای موجود در زمینه حداقل تعداد نمونه، روشهای نمونهبرداری، آزمونهای مرتبط و تجهیزات مورد نیاز مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.
گفتنی است بررسی وضعیت سلامت محصولات کشاورزی بر اساس مصوبات شورای سلامت استان در دستور کار سازمانهای مرتبط قرار دارد و در همین راستا، محصول برنج تولیدی استان نیز پس از انجام بررسیهای فنی، از نظر شاخصهای سلامت مورد ارزیابی قرار میگیرد.

نظر دهید