اخبار فوری
- 4 آبان 1404 دومین روز از کارگاه اصلاح سبک زندگی به منظور پیشگیری از بحران سالمندی جمعیت برگزار شد
- 4 آبان 1404 کارگاه آموزشی خبرنویسی با ابزار «دیپ سیک» در دانشگاه علوم پزشکی گیلان برگزار میشود
- 4 آبان 1404 برگزاری پنجمین کمیسیون ماده ۲۰ درمان دانشگاه علوم پزشکی گیلان در سال ۱۴۰۴
- 3 آبان 1404 تجدید با شهدای سلامت در دومین روز از هفته پرستار
نشست بررسی اپیدمیولوژی و مراقبت بیماری CCHF تب خونریزی دهنده ی ویروسی کریمه کنگو برگزار شد
نشست بررسی اپیدمیولوژی و مراقبت بیماری CCHF تب خونریزی دهنده ی ویروسی کریمه کنگو ، در سالن اجلاس معاونت بهداشتی دانشگاه، برگزار شد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان ( وب دا )؛ دکتر سید محمود رضوانی- معاون بهداشتی دانشگاه در ابتدای این نشست، با اشاره به ویژگی های مشترک بیماری های زئونوز، اظهار داشت؛ بیماری تب کریمه کنگو تبعات اقتصادی بالایی دارد و می تواند تلفات انسانی داشته باشد.
وی افزود ؛ کنترل بیماری تب کریمه کنگو ، نیازمند همکاری بین بخشی است تا به موقع شناسایی، کنترل و درمان شود.
معاون بهداشتی دانشگاه با بیان اینکه باید آگاهی بخشی زیادی درخصوص بیماری تب کریمه کنگو برای مردم انجام شود ، تاکید کرد؛ اطلاع رسانی درخصوص چگونگی نحوه ی گزیدن کنه کریمه کنگو و راه های پیشگیری از آن و انتقال آن از دام (زمان قربانی کردن دام) به خانواده های حجاج به ویژه در زمان اعزام حاجیان و بازگشت آنها به استان و همچنین ، ورود گسترده ی گردشگران به استان باید به طور عمومی ارائه شود.
در خاتمه محمدرضا امینی- رییس گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری های واگیر معاونت بهداشتی دانشگاه نیز ، ضمن تبیین علائم شناسایی بیماری تب کریمه کنگو ، اقدامات موردنیاز شامل مراقبت، درمان و پیشگیری از بروز این بیماری را تشریح کرد.
به گفته رئیس گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری های واگیر معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان از اردیبهشت ماه سال جاری، گروه های پرخطر شامل؛ دامداران، چوبداران، پزشکان، سلاخان و قصابان، بهیاران، پرستاران و کارکنان بیمارستان ها و مراکز بهداشتی، دامپزشکان و رستوران داران و کبابی ها بیش از سایرین در معرض نیش کنه کریمه کنگو و ابتلا به این بیماری هستند.
گفتنی است؛ در نشست مذکور، نمایندگان سازمان محیط زیست، جهاد کشاورزی و اداره کل دامپزشکی استان نیز ، حضور داشتند./ ص
تصویر نویسنده :

نظر دهید