• 1404/07/23 - 17:12
  • تعداد بازدید خبر : 322
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
به مناسبت روز جهانی غذا؛

سفره‌ی صبحانه‌ی سالم با حضور رئیس دانشگاه در معاونت بهداشتی برگزار شد

همزمان با روز جهانی غذا با تأکید بر شعار تغذیه‌ی سالم، سفره‌ی صبحانه‌ی سالم با حضور ریاست دانشگاه برای همکاران ستادی معاونت به همت گروه بهبود تغذیه تدارک دیده شد.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (گیل‌وب‌دا)؛ در این مراسم که با حضور دکتر محمدتقی آشوبی رئیس دانشگاه و دکتر فیروز سرودی معاون غذا و دارو به میزبانی معاونت بهداشتی دانشگاه و گروه بهبود تغذیه برگزار شد، صبحانه‌ی سالم برای همکاران سرو شد.باتوجه‌به اینکه شعار امسال سازمان جهانی FAO برای روز جهانی غذا «دست در دست هم برای غذاهای سالم‌تر و آینده‌ای بهتر» تعیین شده است، صبحانه‌ی معاونت بهداشتی دانشگاه شامل نان، پنیر پاستوریزه، خرما و تخم‌مرغ در کنار گوجه‌فرنگی و خیار، کدو حلوایی (بدون شکر) و میوه‌ی فصل تدارک دیده شد تا در کنار تنوع غذایی، سلامتی و کامل بودن وعده‌ی نخست روز تکمیل شود.

  • گروه خبری : اخبار دانشگاه,آخرین اخبار,اخبار فوری
  • کد خبر : 146147
{author_name}
تصویر نویسنده :

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آخرین بروز رسانی : 1404/07/23 17:12